Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Смачно, соковито та ситно. Приготувати сосиски в лаваші в духовці нескладно, а результат потішить як дітей, так і дорослих. Усередині соковита сосиска, яку обволікає розплавлений сир, і додає аромату кріп, а зверху – ледь хрусткий рум’яний лаваш. Усе просто і швидко, але неймовірно смачно.

Для приготування такого сніданку вам знадобиться:

  • Лаваш – 1 штука
  • Сосиски – 6 штук
  • Сир – 100 грамів
  • Кріп – 1 пучок
  • Яйце – 1 штука
  • Майонез – за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком

Для початку наріжте аркуш лаваша на смужки, приблизно такої ж ширини, як і довжина сосисок. З одного аркуша лаваша виходить приблизно 6 заготовок. Кількість кожного інгредієнту можна зменшувати або збільшувати в залежності від бажання та апетиту.

Простий і швидкий сніданок

Далі тонким шаром змастіть кожну смужку лаваша майонезом, потім викладіть на край сосиску і натертий на дрібній терці сир, вони мають бути поряд, щоб після згортання сир «обіймав» сосиску. Зверху на них сиплемо мелений перець за смаком.

Далі промийте кріп під проточною водою і ретельно просушіть. Дрібно наріжте його і посипте зверху на сосиску і сир. Він додасть страві цікавого аромату. Тепер загорніть лаваш із сосискою та сиром, щоб утворилася форма рулету.

Занурте кожен рулетик у збите яйце і викладіть у форму для запікання, попередньо змащену олією. Запікайте рулетики в розігрітій до 190 градусів духовці приблизно 7 хвилин. Можна подавати їх самостійно або розрізати навпіл і подати з томатним соусом. Соус можна вибирати будь-який на ваш смак.

Смачний, ситний, а головне швидкий сніданок готовий!