Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Млинці – це дуже проста страва, але її можна зробити ще простішою. Такий варіант млинців можна подавати і як самостійну страву, і як коржик до супу або інших страв. Так само чудовим варіантом буде начинка. У цьому плані можна використовувати все, що захочеться. Досить просто покласти начинку на млинець і загорнути його, як рулетик.

Для приготування таких простих млинців знадобиться зовсім небагато:

  • Курячі яйця – 4 штуки
  • Майонез – 2 столові ложки
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком

Для початку візьміть 4 яйця і розбийте в мисці, збийте їх до утворення однорідної маси. Ви можете використовувати міксер для цього. Коли яйця стануть однорідною масою, додайте до них 2 столові ложки майонезу.

Ретельно перемішайте усе це, щоб майонез рівномірно розподілився по яйцях. Далі приправте отриману суміш сіллю і перцем на свій смак. Ретельно перемішайте знову, щоб спеції рівномірно розподілилися.

Рецепт млинців з 2 інгредієнтів
Рецепт млинців з 2 інгредієнтів

Тепер можна переходити до смаження. Розігрійте пательню з невеликою кількістю рослинної олії на середньому вогні. Переконайтеся, що сковорідка досить гаряча перед тим, як почати смажити млинці.

Коли сковорідка буде достатньо гарячою, вилийте невелику кількість тіста на пательню і рівномірно розподіліть його по дну. Смажте млинці з обох боків до золотистої скоринки. Зазвичай це займає близько 1-2 хвилин з кожного боку.

Готові млинці можна подавати як у чистому вигляді, так і з начинкою за вашим вибором. Наприклад, ви можете змішати натерті плавлені сирки з майонезом, змастити кожен млинець цією масою і покласти шматочки риби. Закрутіть млинці та подавайте.

Найпростіші млинці готові!

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.