Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Млинці – це дуже проста страва, але її можна зробити ще простішою. Такий варіант млинців можна подавати і як самостійну страву, і як коржик до супу або інших страв. Так само чудовим варіантом буде начинка. У цьому плані можна використовувати все, що захочеться. Досить просто покласти начинку на млинець і загорнути його, як рулетик.

Для приготування таких простих млинців знадобиться зовсім небагато:

  • Курячі яйця – 4 штуки
  • Майонез – 2 столові ложки
  • Сіль – за смаком
  • Перець – за смаком

Для початку візьміть 4 яйця і розбийте в мисці, збийте їх до утворення однорідної маси. Ви можете використовувати міксер для цього. Коли яйця стануть однорідною масою, додайте до них 2 столові ложки майонезу.

Ретельно перемішайте усе це, щоб майонез рівномірно розподілився по яйцях. Далі приправте отриману суміш сіллю і перцем на свій смак. Ретельно перемішайте знову, щоб спеції рівномірно розподілилися.

Рецепт млинців з 2 інгредієнтів

Тепер можна переходити до смаження. Розігрійте пательню з невеликою кількістю рослинної олії на середньому вогні. Переконайтеся, що сковорідка досить гаряча перед тим, як почати смажити млинці.

Коли сковорідка буде достатньо гарячою, вилийте невелику кількість тіста на пательню і рівномірно розподіліть його по дну. Смажте млинці з обох боків до золотистої скоринки. Зазвичай це займає близько 1-2 хвилин з кожного боку.

Готові млинці можна подавати як у чистому вигляді, так і з начинкою за вашим вибором. Наприклад, ви можете змішати натерті плавлені сирки з майонезом, змастити кожен млинець цією масою і покласти шматочки риби. Закрутіть млинці та подавайте.

Найпростіші млинці готові!