Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.

Сезон важких майонезних салатів вже пройшов, саме час готувати легкі та корисні страви і готувати свою фігуру до літа.

Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний салат, який можна готувати на кожен день і на свято. У його складі не лише овочі, а й м’ясо, тому салат виходить досить поживним. Такий салат можна їсти на схудненні і навіть на ніч, адже в ньому дуже мало калорій.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе (індичка) – 200 г;
  • огірок свіжий – 1 шт;
  • яблуко зелене – 0,5 шт;
  • кукурудза консервована – 100 г.

Для заправки:

  • сметана – 1,5 ст.л;
  • гірчиця зерниста – 1 ч.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього салату можна використати куряче філе, чи бедра, індичку, або навіть яловичину. Для того, щоб м’ясо було соковитим, варіть його у підсоленій воді зі спеціями після закипання 15 хвилин. Після цього вимкніть бульйон і залиште м’ясо охолоджуватися у воді, де воно варилося.

Охолоджене м’ясо нарізаємо смужками, або рвемо на волокна і перекладаємо у салатник.

Рецепт смачного і соковитого салату для схуднення
Рецепт смачного і соковитого салату для схуднення

1 невеликий огірок ріжемо соломкою і додаємо до м’яса. Далі беремо зелене яблуко з кислинкою, знадобиться лише половина. Яблуко очищаємо від шкірки і серцевинки і нарізаємо соломкою. Додаємо яблуко до інших інгредієнтів.

Рецепт смачного і соковитого салату для схуднення
Рецепт смачного і соковитого салату для схуднення

Також додаємо до салату кукурудзу, за бажанням ще можна додати зелень. Салат солимо, перчимо і заправляємо сумішшю нежирної сметани і гірчиці.

Готовий салат відразу подаємо до столу, зберігати у заправленому вигляді його не варто. Салат виходить дуже смачним і має оригінальний смак. Огірок надає страві свіжості, яблуко – приємну фруктову кислинку, а кукурудза – легку солодкість. Всі ці смаки ідеально доповнюють м’ясо і поєднуються з соусом.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.