Перескочила з 52 розміру на 44-й: салат французьких циган. Такі інгредієнти, що можна їсти навіть на ніч

Всього з трьох основних інгредієнтів виходить дуже смачний, свіжий та соковитий салат. Крім того, він дуже легкий і точно не нашкодить вашій фігурі.

Сезон важких майонезних салатів вже закінчився. У теплі весняні дні хочеться їсти щось більш свіже та легке, а не набридливі Олів’є та Шубу. Крім того, скоро літо і практично всі жінки хочуть скинути кілька зайвих кілограмів.

Пропонуємо до вашої уваги рецепт дуже смачного і низькокалорійного салату, якого можна їсти навіть на ніч. Такий салат можна готувати, як і на кожен день, так і на свято, адже він дуже смачний і точно першим розлетиться на святковому столі.

Необхідні інгредієнти:

  • молода капуста – 0,5 качана;
  • редис – 300 г;
  • куряче філе – 1 шт.

Для заправки:

  • сметана – 3 ст.л;
  • часник – 2 зуб.;
  • сіль, перець за смаком;
  • зелена цибуля за бажанням.

Спосіб приготування:

Куряче філе розрізаємо на пласти. М’ясо солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції. Ідеально підійдуть паприка, сухий часник, хмелі-сунелі. Обсмажуємо курку на рослинній олії буквально по 3 хвилини з кожної сторони. Після цього знімаємо її з пательні і даємо повністю охолонути.

Рецепт смачного і легкого салату з куркою і овочами без майонезу
Рецепт смачного і легкого салату з куркою і овочами без майонезу

Обсмажена грудинка виходить набагато смачнішою і соковитішою, ніж варена і  в салаті вона має яскравіший смак.

Молоду капусту шинкуємо тонкою соломкою і перекладаємо у салатник. Редиску ріжемо тонкою соломкою і додаємо до салату. Далі нарізаємо обсмажене та охолоджене філе смужками і додаємо до салату.

Рецепт смачного і легкого салату з куркою і овочами без майонезу
Рецепт смачного і легкого салату з куркою і овочами без майонезу

Заправляємо салат сумішшю зі сметани, гірчиці та видавленого частинку. Також салат солимо і перчимо. За бажанням страву можна прикрасити зеленою цибулею.

Якщо у вас немає наміру зробити цей салат дієтичним, можете заправити його звичайним майонезом. Вийде більш ситно і також буде дуже смачно.

Готовий салат виходить соковитим, свіжим, а поєднання продуктів у ньому відмінне.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.