Випічка, яка вартує золотих нагород: найпростіші та найсмачніші булочки з повидлом. Рецепт усього за 15 хв

Приготувати смачну та ситну випічку ви можете всього за 15 хвилин. Для цього вам потрібне тісто й трішки вільного часу. Готові? Берімося до справи!

Для того, аби порадувати себе та своїх близьких вдалою випічкою, вам потрібно всього лише взяти до рук готове тісто, начинити його улюбленим варенням і покласти у попередньо розігріту духовку. Час відмовлятись від стереотипів, що з готового магазинного тіста неможливо приготувати смачну випічку.

За словами господинь із великими родинами, насправді приготування булочок та іншої здоби з придбаного у крамниці тіста набагато простіше, а на смак ніхто не зможе відрізнити його від домашнього тіста. Хутчіше берімося до справи!

Кулінари розповіли, як швидко приготувати смачні булочки з повидлом – простий і смачний рецепт

Інгредієнти:

  • Готове дріжджове тісто;
  • Повидло;
  • Цукор для посипки.

Спосіб приготування:

Попередньо розігрійте духовку до температури 180 градусів Цельсія. Розгорніть готове дріжджове тісто на робочій поверхні, розкачайте його приблизно до товщини 0,5 см. Виріжте з тіста квадрати або прямокутники. Розмір може бути на ваш вибір, але зазвичай – це близько 10х10 см. На кожному квадраті розмістіть ложку повидла посередині.

Згорніть кожен край квадрата назад до середини, щоб утворити закриту булочку. Защепніть начинку, намагаючись утримати її всередині. Переверніть булочку і покладіть на деко для випікання, покрите пергаментним папером.

Випікати десерт потрібно у розігрітій духовці приблизно 15-20 хвилин або до золотистого кольору. Після приготування булочки потрібно дістати з духовки і залишити трохи охолонути перед подачею. Насолоджуйтеся смачними булочками з повидлом!

Кулінари розповіли, як швидко приготувати смачні булочки з повидлом – простий і смачний рецепт

Це простий і швидкий спосіб приготувати смачні домашні булочки з готового тіста. Насолоджуйтеся вашою здобою. Смачного!