Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?

Український співак Олександр Пономарьов відомий на всю країну. За багато років творчості він створив безліч шедеврів і навіть був офіційним виконавцем Державного Гімну. Особисте життя співака оповите безліччю таємниць, але все ж ми знайшли, що розповісти.

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок

Олександр був одружений кілька разів, а першою його обраницею була Олена Мозгова, музична продюсерка. Доля звела їх на фуршеті, який проходив після фестивалю імені Володимира Івасюка.

Відомо, що саме співак домігся стосунків із дівчиною. Щоправда, не вважав їх серйозними, але так тривало до народження їхньої доньки Жені 1998 року. Згодом Пономарьов удочерив і Зою, доньку коханої, та прийняв її як рідну.

Цей шлюб тривав 10 років, але все ж розпався. Обидва вони зізнавалися, що в їхній парі не було справжнього кохання, і вони були більше партнерами. Відомо, що траплялися зради. У цьому зізналася співакові Олена, і перший раз він пробачив, а ось другий уже не зміг.

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок

Другий шлюб стався незабаром після розлучення. Цього разу обраницею Олександра стала студентка КНУ імені Тараса Шевченка Вікторія Мартинюк. Практично відразу після весілля, 2007 року, дружина подарувала співакові сина Сашу.

Цей шлюб тривав менше за попередній, усього 4,5 року. Як розповідав артист, Вікторія у формі ультиматуму поставила його перед вибором: або вона, або донька. Пономарьов не став довго вибирати, адже він бачив вибір очевидним, і пара розійшлася.

Олександр Пономарьов розповів про всіх своїх жінок

Після двох невдалих шлюбів співак перестав активно ділитися подробицями особистого життя. Наступним його романом називали Марію Яремчук. Точно невідомо, чи були між ними стосунки, але вони обидва проговорювалися, що є партнерами.

Пізніше це заперечували, заявивши, що між ними тепла дружба. Цікаво, що Марія зникла з екранів незабаром після чуток про їхній роман. Багато хто припускає, що вона може носити його дитину, але достовірно це невідомо.