Рецепт привезла з-за кордону. Тепер усі випрошують ці секрети: соковиті млинці з начинкою по-арабськи

Млинці знайомі всім нам із дитинства, це проста і смачна страва на будь-який момент. У їхнє приготування можна додати креативу. Сьогодні ми підготували ситний рецепт млинців із начинкою по-арабськи.

Для приготування таких млинців знадобиться:

  • Молоко – 550 мілілітрів
  • Цукор – 160 грамів
  • Борошно – 195 грамів
  • Сіль – 1/3 чайних ложки
  • Дріжджі сухі – 1 чайна ложка
  • Ванілін – 1 грамів
  • Жовтки – 2 штуки
  • Цедра цитрусових – 1 столова ложка

Підігрійте молоко до теплого стану, додайте цукор, сіль, дріжджі та борошно. Перемішайте все за допомогою блендера або міксера до однорідного стану. За консистенцією тісто має бути трохи густішим, ніж для звичайних млинців. Накрийте ємність рушником і залиште в теплому місці на 30 хвилин.

Млинці з начинкою по-арабськи
Млинці з начинкою по-арабськи

У нашому рецепті начинкою буде крем, але ви можете приготувати арабські млинці з будь-яким наповнювачем. Розітріть жовтки з цукром, ваніліном і борошном. Якщо маса занадто суха, можна додати 1-2 столову ложку молока від загальної кількості. Молоко налийте в каструльку або сотейник, додайте цедру і доведіть до кипіння. Потім додайте розтерті з цукром і борошном жовтки та постійно помішуючи варіть крем на невеликому вогні до його загустіння.

На той час тісто вже готове, на його поверхні можна побачити невеликі бульбашки. Перемішувати його не потрібно. Розігрійте сковороду. Якщо сковорідка з хорошим антипригарним покриттям, то можете не змащувати її олією. Налийте 2-2,5 столові ложки тіста і рівномірно розподіліть ложкою у формі кола. Печіть млинець тільки з одного боку. Низ має стати золотистого кольору, а зверху з’явитися безліч дірочок.

Ще теплі млинці згинайте навпіл, склеюючи майже наполовину, просто притискаючи тісто руками. Залишилося наповнити готові кульочки начинкою. Можна зверху присипати подрібненими волоськими горішками.

Млинці по-арабськи готові!

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.