Більше не смажте яйця, а приготуйте їх цим способом: настільки простого і смачного сніданку ще не виходило

Сніданок – найголовніший прийом їжі за весь день. Розповідаємо, як просто та швидко приготувати яйця, аби нагодувати і себе, і всю свою велику родину.

Найголовніший прийом їжі за весь день – це сніданок. Часом нам просто не вистачає часу приготувати щось, аби перекусити зранку. Втім, запевняють експерти та кулінарні блогери, насправді вам не потрібно виділяти особливо багато часу для того, аби приготувати сніданок.

Так, наприклад, ви можете у незвичайний спосіб зробити яйця. Якщо ви чи хтось із вашої родини турбуються про свою фігуру, то замість смаженої яєчні подайте до столу запечений у духовці омлет із додаванням дієтичного вареного м’яса.

Як приготувати смачний сніданок на всю родину – незвичайний спосіб приготування яєць

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 100-150 грамів курячого м’яса;
  • 1 невелика цибулина;
  • 1-2 столові ложки рослинної олії;
  • Сіль та перець на смак;
  • 50 грамів твердого сиру;
  • Свіжа зелень.

Як приготувати:

Попередньо розігрійте духовку до температури 180 градусів. У каструлі розігрійте воду та доведіть її до кипіння. У цій воді відваріть дрібно нарізане куряче м’ясо разом із дрібно нашаткованою цибулею. Додайте кубики курячого м’яса до цибулі і готуйте, помішуючи, до того часу, поки вони не стануть повністю готовими.

У той час приготуйте омлет: в окремій мисці збийте яйця, додайте сіль, перець та за бажанням інші приправи, і збийте їх виделкою або міксером до однорідності. Перелийте яєчну суміш у форму для запікання, яку попередньо намастили маслом або олією, та перекладіть туди м’ясо з цибулею.

Перенесіть форму у попередньо розігріту духовку та готуйте омлет протягом 10-15 хвилин або до того часу, поки його верх не затвердіє та не стане золотистим. Якщо бажаєте, прикрасьте омлет свіжою зеленню перед подачею.

Як приготувати смачний сніданок на всю родину – незвичайний спосіб приготування яєць

Смачного!