Готую тільки такий сніданок. Сім’я в захваті, а робиться простіше простого: вистачить трохи ковбаси і яєць

Хороших варіантів для сніданку існує дуже багато. Сьогодні ми підготували найпростіший рецепт. Такий сніданок сподобається кожному, а безлічі продуктів не потребує. Ідеальний варіант на кожен день.

Для приготування такого сніданку знадобиться:

  • Яйце куряче – 3 штуки
  • Петрушка – 1 штука
  • Ковбаса копчена – 150 грамів
  • Сіль – 2 щіпки
  • Олія рослинна – 20 мілілітрів
  • Перець чорний мелений – 2 щіпки

Ковбасу можна придбати в супермаркеті, магазині або приготувати в домашніх умовах за будь-яким обраним рецептом на сайті.

Для початку очистіть ковбасу від оболонки, наріжте порційними кружечками, скибочками або кубиками на свій вибір. Прогрійте сковорідку з рослинною олією на плиті, а потім зменшіть нагрівання до помірного.

Далі викладіть ковбасну нарізку й обсмажте її приблизно 2 хвилини, щоб вона встигла підрум’янитися. Тепер відсуньте ковбасні нарізки силіконовою лопаткою, щоб звільнити місце для яєць, і вбийте курячі яйця в ємність.

Найкращий сімейний сніданок
Найкращий сімейний сніданок

Далі промийте листочки петрушки й одразу ж викладіть у білок, поки він не став щільним. Тепер накрийте сковорідку кришкою і готуйте яєчню під кришкою буквально 2-3 хвилини. При цьому стежте за тим, щоб жовток не почав ущільнюватися або покриватися білою плівкою.

Після цього часу стежте за білком. Щойно він ущільниться, а жовток залишиться рідким, зніміть кришку і вимкніть нагрівання. Не залишайте яєчню під кришкою, інакше отримаєте просмажені жовтки, а не рідкі.

Подайте яєчню з ковбасою до столу прямо в сковороді, доповнюючи її скибочками хліба, лаваша, підсмаженими тостами або грінками. Також можна додавати зелень за своїм вибором або ж соус. А ось тости і грінки варто натирати часником, гірчицею або будь-якою іншою пряністю на свій смак.

Смачна і проста яєчня готова!

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.