Сама скидаю кілограми, ще й чоловіка на цей сніданок підсадила: 5 хвилин і смузі з огірка на кефірі готовий

Якщо понад усе мрієте позбутися зайвих кілограмів, тоді треба розглядати не рецепти випічки, а робити на сніданок смузі з огірків. Готується страва за лічені хвилини, а користь очевидна.

Вам знадобиться:

  • 400 мл кефіру;
  • 2 огірки;
  • 40 г кропу;
  • 40 г петрушки.
Смузі на кефірі з огірком для схуднення

Для приготування смузі на кефірі з огірком та зеленню знадобиться блендер. Кефір можна брати будь-якої жирності. Але якщо вирішили взятися за фігуру серйозно, то бажано брати знежирений, щоб кількість калорій у напої була мінімальною.

Смузі на кефірі з огірком для схуднення

Огірки вимийте, обсушіть. Наріжте на шматочки. Якщо шкуринка в овочів дуже груба, краще її зняти. Кріп і петрушку вимийте. Стряхніть, щоб позбутися крапель вологи. Поріжте ножем не дуже дрібно.

У чашу блендера викладіть огірки та кріп із петрушкою. Залийте охолоджений кефір. Збийте масу до однорідності. Готовий смузі розлийте по склянках та подавайте до столу. З таким сніданком ви неодмінно схуднете.

Смузі на кефірі з огірком для схуднення

Варіанти напою для схуднення можна застосовувати різні. Кріп та петрушку в огірковому смузі можете замінити на базилік чи кінзу. Або замість зелені покладіть ягоди чи фрукти по сезону. Окрім абрикос, груш чи бананів огірки чудово поєднуються ще й з ананасами.

Смузі на кефірі з огірком для схуднення

Якщо не має бажання поєднувати огірок та кефір, можете зробити смузі з огірком, листям м’яти та лимонним соком чи соком лайма. У такий коктейль можете додавати ще й трішки злаків, насіння чи горішків.

До огірків можете також додавати яблуко, трішки гарбуза, стебло селери й болгарську перчину. Спочатку в блендері подрібніть огірок із лимоном. А вже потім додайте решту інгредієнтів.

Популярне

Схожі статті

Ксенія Мішина “ляснула” Юрія Ткача по лисині: чим заслужив таке відношення до себе гуморист

Ксенія Мішина з Юрієм Ткачем майже рік разом працюють у телепрограмі "Прокидайся". Та ведуча й досі не звикла до іміджу свого колеги – не може спокійно споглядати його лисину.

46-річна Ані Лорак вдруге виходить заміж за красеня-іспанця: втерла носа Мурату Налчаджиоглу (Відео)

Ані Лорак у день свого 46-річчя отримала пропозицію руки і серця від свого коханого Ісаака Віджраку. Співачка погодилася стати дружиною іспанця.

“Я розбила серце”: Настя Каменських
 спантеличила зізнанням про особисте життя і повернення до колишнього

Українська виконавиця Настя Каменських заінтригувала шанувальників зізнанням про особисте життя. Артистка натякає, що розбила комусь серце. Але хто ще присутній в цій любовній драмі?