facebook

Їм по 2 штуки на сніданок і жир тане на очах: мої рецепти-фаворити для смачного схуднення “на яйцях”

Багато жінок практикують яєчно-цитрусову дієту, під час якої організм наповнюється білками та вітамінами. Та якщо часу на це немає, просто влаштовуйте дієтичні яєчні сніданки.

Є багато свідчень, що дієта на яйцях дозволяє скинути кілька зайвих кілограмів уже за тиждень. Кожен може спробувати й переконатися на власному досвіді, чи й справді, вживаючи яйця, втрачаєш вагу ще й не зазнаєш почуття голоду.

Але задля цього доведеться 5 днів поспіль тричі на день уживати яйця та апельсини, а в останні 2 дні робити те ж саме, тільки без вечері. Якщо не можете собі дозволити щось подібне, то просто готуйте яєчні низькокалорійні сніданки.

І це обов’язково піде на користь вашій фігурі. Отже, наш дієтичний сніданок складатиметься на вибір зі смажених на воді або запечених яєць.

Яйця, смажені на воді

Вам знадобиться:

  • 2 яйця;
  • 3 ст.лож. води;
  • 1 дрібка чорного перцю;
  • 1 дрібка солі.
Дієтичні яйця на сніданок

Розігрійте пательню з антипригарним шаром на середньому вогні. Вилийте воду, щоб вона покрила дно тонким шаром. Акуратно вбийте яйця, щоб жовтки залишилися цілими. Накрийте кришкою і витримайте на слабкому вогні 3-4 хвилини.

Якщо хочете, щоб жовтки стали твердішими, можете смажити й 5 хвилин. Посоліть. Поперчіть. За бажанням, присипте готову страву подрібненою зеленню. Обережно зніміть яйця дерев’яною лопаткою і перекладіть на тарілку.

Яйця, запечені в духовці

Вам знадобиться на 2 порції:

  • 4 яйця;
  • 30 г вершкового масла;
  • 50 г зеленої петрушки;
  • 1 дрібка чорного перцю;
  • 1 дрібка солі.
Дієтичні яйця на сніданок

Увімкніть духовку, щоб розігрівалася до 180 градусів. Вимите листя петрушки подрібніть ножем. Викладіть у формочки по невеликому шматочку вершкового масла. Присипте петрушкою. Вбийте у кожну місткість по 1 яйцю. Запікайте у духовці 10 хвилин.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.