Їм по 2 штуки на сніданок і жир тане на очах: мої рецепти-фаворити для смачного схуднення “на яйцях”

Багато жінок практикують яєчно-цитрусову дієту, під час якої організм наповнюється білками та вітамінами. Та якщо часу на це немає, просто влаштовуйте дієтичні яєчні сніданки.

Є багато свідчень, що дієта на яйцях дозволяє скинути кілька зайвих кілограмів уже за тиждень. Кожен може спробувати й переконатися на власному досвіді, чи й справді, вживаючи яйця, втрачаєш вагу ще й не зазнаєш почуття голоду.

Але задля цього доведеться 5 днів поспіль тричі на день уживати яйця та апельсини, а в останні 2 дні робити те ж саме, тільки без вечері. Якщо не можете собі дозволити щось подібне, то просто готуйте яєчні низькокалорійні сніданки.

І це обов’язково піде на користь вашій фігурі. Отже, наш дієтичний сніданок складатиметься на вибір зі смажених на воді або запечених яєць.

Яйця, смажені на воді

Вам знадобиться:

  • 2 яйця;
  • 3 ст.лож. води;
  • 1 дрібка чорного перцю;
  • 1 дрібка солі.
Дієтичні яйця на сніданок

Розігрійте пательню з антипригарним шаром на середньому вогні. Вилийте воду, щоб вона покрила дно тонким шаром. Акуратно вбийте яйця, щоб жовтки залишилися цілими. Накрийте кришкою і витримайте на слабкому вогні 3-4 хвилини.

Якщо хочете, щоб жовтки стали твердішими, можете смажити й 5 хвилин. Посоліть. Поперчіть. За бажанням, присипте готову страву подрібненою зеленню. Обережно зніміть яйця дерев’яною лопаткою і перекладіть на тарілку.

Яйця, запечені в духовці

Вам знадобиться на 2 порції:

  • 4 яйця;
  • 30 г вершкового масла;
  • 50 г зеленої петрушки;
  • 1 дрібка чорного перцю;
  • 1 дрібка солі.
Дієтичні яйця на сніданок

Увімкніть духовку, щоб розігрівалася до 180 градусів. Вимите листя петрушки подрібніть ножем. Викладіть у формочки по невеликому шматочку вершкового масла. Присипте петрушкою. Вбийте у кожну місткість по 1 яйцю. Запікайте у духовці 10 хвилин.

Популярне

Схожі статті

“В мене боліла нога до коліна”: Дружина Віктора Павліка травмувалась на пляжі за кордоном та показала як

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розказала у своєму блозі, як отримала травму під час відпочинку на морі та розповіла історію, як все сталось.

Пересічна жінка з кучерями і “гіалуроновими” губами: донька Ані Лорак показала, як співачка виглядає зараз

Донька колишньої української зірки Ані Лорак опублікувала фото своєї мати без макіяжу та фотошопу: як на таке погодилась співачка, яка не публікує жодного фото без обробки.

“Французькі канікули”: Брежнєва змінила місце дислокації та перебралася в найромантичнішу країну без Меладзе

Українські зірки разом відпочивали протягом місяця за кордоном: родини співачки Віри Брежнєвої та дизайнерки Катерини Сільченко зібрались разом у спекотній Італії.