Якого красеня від Потапа народила: Ірина Горова показала дорослого сина Андрія, який її переріс

Колишня дружина Потапа бізнес-вумен Ірина Горова показала 14-річного сина Андрія. Хлопець вже набагато вищий за маму і дуже схожий на свого зіркового батька.

Ірина Горова – українська бізнесвумен, продюсерка, генеральна продюсерка групи компаній MOZGI GROUP. Також Ірина відома тим, що 15 років перебувала у шлюбі із відомим українським артистом Потапом. У шлюбі з Олексієм Потапенко Ірина народила сина, якого назвали Андрій. Зараз хлопцю 14 років, він вже давно переріс свою маму і з віком все більше стає схожим на свого зіркового батька.

Нещодавно Ірина Горова в своєму Інстаграм-блозі оприлюднила нове фото, зроблене із сином. На знімку мама з сином позували, обійнявшись. В підписі до фото, Ірина написала, що пишається та дуже любить свого сина.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати фото. Фоловери здивувались тому, наскільки сильно виріс Андрій.

Ось, що написали коментатори:

  • “Ого, як виріс!”;
  • “Ого, який вже великий. Пам’ятаю його ще маленьким”;
  • “Ви чудові””
  • “Вау! Це Андрій вже вищий за маму?”;
  • “Який він уже високий!”.

Нагадаємо, Потап одружився на Ірині Горовій, коли йому було всього 18 років. На той момент Ірина була розлучена та мала маленьку донечку. Горова і Потапенко прожили у шлюбі 15 років. Вони побудували сімейний бізнес – продюсерський центр MOZGI GROUP, в якому працюють разом навіть після розлучення. Саме у шлюбі з Горовою Потап став відомим і знаменитим співаком.

Ирина Горовая и Потап в третий раз стали родителями
Як виглядає перша дружина Потапа

Розлучилось подружжя у 2014 році. Хоча Потап і Горова не коментують причину розставання, однак прихильники самі знають правду. Ймовірно, Ірина і Олексій розлучились через іншу жінку, а саме, через Настю Каменських. Потап і Каменських багато років приховували відносини і лише в 2019 році, у день свого весілля, вони оголосили про стосунки. При цьому відомо, що офіційно зареєстрували шлюб вони задовго до самого весілля.

До слова, після розлучення з Горовою Потап активно спілкується зі своїм сином Андрієм і приймає участь в його вихованні. А ось Настя Каменських не знайшла спільну мову з пасинком. В одному із інтерв’ю Ірина Горова зізналась, що спілкування її сина з новою дружиною Потапа обмежується словами “привіт” та “бувай”.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.