У гірчичній блузі та на підборах: перша леді Олена Зеленська в яскравому образі приїхала в пологове відділення

Перша леді України Олена Зеленська є іконою стилю на політичній арені. Кожний робочий візит дружини президента активно обговорюють стилісти.

Коли Олена Зеленська стала першою леді України, до неї прикувалося так само багато уваги, як і до Володимира Олександровича. Під приціл камер завжди потрапляють образи Олени, які вона формує за власним смаком і з врахуванням рекомендацій свого стиліста. В інтерв’ю Зеленська розповідала, що у них з Володимиром один стиліст на двох і вони його оплачують з сімейного бюджету.

В гардеробі першої леді багато одягу від українських дизайнерів, який вона завжди обирає для закордонних поїздок і відряджень. Також Олена часть вибирає класичні костюми вільного крою. Винятком не опинилася її поїздка в Естонію у 2019 році, коли в рамках офіційного візиту президента і першої леді вона відвідала пологове відділення центральної лікарні Талліна, щоб дізнатися, як естонські медики піклуються про молодих мам і новонароджених.

Перша леді Олена Зеленська в яскравому образі приїхала в пологове відділення
Перша леді Олена Зеленська в яскравому образі приїхала в пологове відділення

Зеленська прибула у гірчичний блузі з бантом на шиї, довгими манжетами і рукавами-ліхтариками, широких білих брюках зі стрілками, чорних чоботах на підборах і доповнила образ довгим пальто молочного відтінку. Стилісти зробили Олені зачіску, яка вже стала її фірмовою – вільний колосок з локонами на випуск.

Перша леді Олена Зеленська в яскравому образі приїхала в пологове відділення
Перша леді Олена Зеленська в яскравому образі приїхала в пологове відділення

Як досвідчена мама двох дітей, перша леді вважає, що пологовий будинок не має бути лікарнею, це місце має бути місцем спокою і умиротворення.

Нагадаємо, стиль Олени Зеленської після повномасштабного російського вторгнення в Україну видозмінився. Тепер дружина президента віддає перевагу більш темним кольорам, а сам президент Володимир Зеленський найчастіше з’являється у костюмах в стилі хакі, які на жаль стали трендом сьогоднішнього дня в Україні.

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.