49-річний Андрій Данилко заявив, що у нього ніколи не буде дружини та дітей: “Я це вже розумію”

Український артист Андрій Данилко, який відомий на весь світ як Вєрка Сердючка, ніколи не був одружений і не має дітей. Чому так трапилось, та як до цього відноситься сам артист, читайте далі в матеріалі.

2 жовтня відомому українському артисту Андрію Данилко виповнилось 49 років. Співак прожив майже півстоліття, але він ніколи не був одружений та не має дітей. Ба більше, співак ніколи не перебував в довготривалих стосунках і жодного разу не представляв публіці свою половинку.

Деякий час в Мережі навіть ходили чутки, що Данилко може бути нетрадиційної орієнтації, однак підтвердження цьому так і не з’явилися.

Андрей Данилко появился на сцене в новом амплуа
49-річний Андрій Данилко заявив, що у нього ніколи не буде дружини та дітей

Нещодавно Андрій Данилко дав велике інтерв’ю, яке було опубліковано на YouTube-каналі “DW на русском“. В інтерв’ю чоловік зізнався, що вже змирився з тим фактом, що у нього ніколи не буде сім’ї. По словам артиста, він вже зовсім не переживає про це, він вважає, що є речі цікавіші за подружнє життя.

Мені хочеться, щоб була можливість створювати якісь речі. Я розумію – у мене не буде сім’ї. Я це вже розумію і тому не парюсь. Ось не дано, нічого страшного. Що таке особисте життя? Є багато інших цікавих речей. Робота, наприклад.

, – поділився Андрій Данилко в інтерв’ю.

До слова, Андрію Данилко неодноразово приписували роман з його сценічною мамою Інною Білоконь. Більше того, в Мережі можна знайти знімки, де Андрій з Інною обіймаються, цілуються і виглядають закоханою парочкою.

Лише в 2019 році в інтерв’ю журналісту Славі Дьоміну Данилко зізнався, що у нього колись дійсно був роман з Білоконь, однак це давно в минулому. Зараз жінка одружена з іншим чоловіком та має доньку, а Андрій та Інна залишились гарними друзями.

Андрей Данилко вызвал подозрения новой публикацией
49-річний Андрій Данилко заявив, що у нього ніколи не буде дружини та дітей

Варто зазначити, що причиною самотності Андрія Данилко могла стати його бурхлива кар’єра. Успіх Вєрки Сердючки припав на той час, коли Андрій Данилко був у розквіті сил та мав би будувати своє особисте життя. Однак тоді всі сили були покладенні на будування зіркової кар’єри.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.