Росіяни хочуть вигнати Наташу Корольову з росії через матір, яка підтримала Україну і зганьбила Тарзана

Російська співачка українського походження Наташа Корольова може стати вигнанкою з росії через матір, яка публічно підтримала Україну та зганьбила Тарзана.

З перших днів повномасштабної війни росії проти України мама Наташі Корольової Людмила Поривай, яка проживає в США, виступила на підтримку рідної країни, засудивши російську агресію. Такої ж позиції дотримується її старша дочка, відома у дев’яностих співачка Руся. А ось Наташа, будучи корінною киянкою, відмовчувалась і навіть ніяк не коментувала скандальні висловлювання свого чоловіка Тарзана, який виступив за війну. Пізніше вона разом із ним взяла участь у концерті до 9 травня, вирядившись у вбрання з радянськими мотивами.

Нещодавно на концерті Ірини Білик у Майямі на сцені також з’явилася мама Наташі Корольової, яка українською зізналася, що дуже переживає за Україну та висміяла свого зятя Тарзана.

Росіяни хочуть вигнати Наташу Корольову з Росії через матір, яка підтримала Україну
Росіяни хочуть вигнати Наташу Корольову з росії через матір, яка підтримала Україну

Російська публіка обурена діями Людмили Поривай і вимагає “покарати” її через молодшу дочку – росіяни хочуть довічно вигнати Наташу Корольову з рф, де вона живе і працює вже багато років.

Нагадаємо, у родині Наташі Корольової та Тарзана останніми роками виникало чимало скандалів. У 2020 році Сергій Глушко був викритий у зраді своїй знаменитій дружині. У відповідь танцюрист звинуватив коханку в крадіжці їхніх коштовностей. 2021-го стало відомо, що син пари Архіп пішов стопами матері і одружується з дівчиною тієї ж професії, що й Тарзан.

Наталя Корольова і Тарзан
Росіяни хочуть вигнати Наташу Корольову з росії через матір, яка підтримала Україну

У 2022 тріщину у великій і, як здавалося, дружній родині Корольової дала війна і кардинально різні позиції з цього приводу. Якщо раніше стосункам Людмили Поривай із зятем можна було позаздрити, то зараз усе суттєво ускладнилося і не виключено, що вони більше ніколи не примиряться.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".