Зірковий екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли Настя Каменських народить: Потап не скоро стане татом

Шанувальники зіркового сімейства Потапа та Насті Каменських вже 3 роки чекають на новини про швидке поповнення в сім'ї. Однак подружжя поки не поспішає мати дітей.

Потап та Настя Каменських відгуляли весілля у травні 2019 року, проте штамп у паспорті вони поставили задовго до цього. Цікаво, що до весілля артисти приховували від публіки свої стосунки і лише в день весілля Потап і Настя зізналися у своїх почуттях.

З того моменту шанувальники зіркового сімейства чекають від них новин про швидке поповнення у сім’ї. Через те, що Каменських має пишні форми, в Мережі регулярно з’являються чутки про те, що вона вагітна. Однак поки що Потап і Настя не стали батьками, а всі чутки були хибними.

Зірковий екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли Настя Каменських народить
Зірковий екстрасенс Макс Гордєєв розповів, коли Настя Каменських народить

Відомий український екстрасенс, учасник програми “Битва екстрасенсів” Макс Гордєєв в ефірі програми ” Слав + Таня ” зробив розклад карт на особисте життя зіркового подружжя Потапа та Насті Каменських.

За словами екстрасенса, Потап та Настя стануть батьками не скоро. Макс Гордєєв запевняє, що карти, що випали, означають, що співачка зараз націлена будувати свою кар’єру. Однак за словами Гордєєва, під час розкладу випала ще одна закрита карта.

Ще це і закрита карта, що свідчить про те, що багато зараз вона не говорить. Може бути пов’язане навіть із її здоров’ям.

, – повідомив екстрасенс.

Варто зазначити, що шанувальники вже давно підозрюють, що у зіркового подружжя можуть бути проблеми з репродуктивним здоров’ям. Справа в тому, що після весілля і Олексій Потапенко та Настя Каменських неодноразово говорили в інтерв’ю, що мріють стати батьками ще й багатодітними. Через якийсь час подружжя почало говорити, що у них народиться дитина, коли “дасть Бог”, а останнім часом Потап та Настя Каменських намагаються взагалі не говорити на тему дітей.

До речі, зіркове подружжя вже перебуває у тому віці, коли не варто відкладати батьківство. Так, Каменських – 35 років, а її чоловікові Потапу – 41 рік.

Схожі статті

Стала частіше купувати буряк, коли скуштувала в гостях салат. Їдять навіть ті, хто ніс воротить від буряка

Якщо ви думаєте, що не любите буряк, ви просто не вмієте його правильно готувати. Пропоную спробувати незвичайний рецепт салату з вареного буряку та зеленню, який підкорить серце будь-якого гурмана.

Кому 27-річна Мішель Андраде присвятила хіт “В твоїх очах”: “У будь-якому разі йому дуже подобається”

Мішель Андраде останнім часом живе на дві країни. А ось її бойфренд постійно перебуває у Києві, тож артистка поспішає на зустрічі з коханим, навіть присвятивши йому пісню.

“Перебиває та рветься до мене в кадр”: Наталія Мосейчук показала Філімона, який заважає їй проводити ефіри

Наталія Мосейчук вперше показала того, хто заважає їй вести програму. Філімон весь час перебивав ведучу і постійно рвався до неї в кадр. Чи готова зірка взяти в команду нового співведучого?