Позитив знайшов собі нову Дорофєєву: кинув оком на підопічну Дану Балана, яка переплюнула навіть Кароль

Надя Дорофєєва і Позитив два роки тому оголосили про те, що вирішили зайнятись сольною діяльністю. Прихильники все ще чекають на возз'єднання легендарного дуету, проте Позитив уже знайшов Наді заміну

Відомий український гурт “Время и Стекло” проіснував більше десяти років, коли його учасники заявили на всю країні, що хочуть спробувати себе у сольній діяльності. Пізніше Позитив, сценічний псевдонім Олексія Завгороднього, в одному з інтерв’ю зізнався, що ініціатором завершення спільної діяльності стала Надя Дорофєєва. Співак розповів, що він би із задоволенням працював разом ще, проте його колега захотіла почати сольну кар’єру.

Однак, поділився Олексій, вони і досі працюють в одній студії, діляться одне з одним натхненням, радяться у творчих питаннях і залишаються хорошими друзями. Зазначимо, що після їхнього розпаду багато шанувальників усе ще сподівались на те, що зірки знову возз’єднаються і виступлять на одній сцені у якості дуету. Проте, і Надя, і Позитив активно розвиваються у сольній кар’єрі. Варто зазначити, що співаки досягли неабиякого успіху.

Нещодавно Позитив випустив новий чуттєвий трек, який заспівав із “новою Дорофєєвою”. Напарницею Олексія Завгороднього стала молода співачка Настя Балог. Відтак артистка приймала участь у відомому вокальному змаганні “Голос країни” у команді Дана Балана.

Нова пісня, яку Позитив заспівав із талановитою білявкою, став популярним не лише через гарне звучання й вдалий кліп, але і через сенс, який закладено у текст пісні. У композиції “Додому” зірки заспівали про людей, яких розділила кілометрами війна. У пісні було двоє героїв – дівчина, яка вимушено поїхала за кордон, та її хлопець, який сміливо захищає Батьківщину.

Найбільше за все вони хочуть повернутись до нормального життя, обійняти одне одного та нарешті бути поруч попри все. Настя Балог розповіла про сенс композиції, яку заспівала разом із Позитивом. Так, за словами молодої співачки, зима 2022 року змінила кожного українця і показала всім нам речі, які дійсно треба цінувати.

Дім — це місце, де на тебе чекають і куди завжди можна повернутися. Однак війна відібрала рідні стіни у багатьох українців, розкинувши їх по різних країнах та містах

– прокоментувала артистка.

Настя Балог додала, що місце тимчасового перебування не має сенсу, адже всі ми об’єднанні вірою у перемогу, а також сильним бажанням нарешті повернутись у рідний дім.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.