Що трапилося з дітьми Філіпа Кіркорова: поп-король у смутку

Відомий путініст Філіп Кіркоров неприємно вразив публіку на прем'єрі нового мультфільму "Червона Шапочка". Стало відомо, куди скандальний артист подів своїх зіркових нащадків

Нещодавно у росії відбулась прем’єра нового мультфільму “Червона Шапочка”, у якій зіграли відомі “за бугром” артисти Олексій Серебряков, Катя Клімова та інші. Фільм презентували у московському кінотеатрі “Жовтень”, а прем’єру відвідали ледве не всі представники російського шоу-бізнесу.

Артисти відвідали сімейний захід разом зі своїми дітьми: Яна Рудковська, Катерина Клімова, Гарік Сукачов, Олексій Серебряков, Жасмін та багато інших російських знаменитостей взяли із собою зіркових нащадків. Проте, Філіп Бедросович залишив своїх дітей Аллу-Вікторію й Мартіна вдома – згодом публіка дізналась про причину.

Спершу той факт, що Кіркоров вирішив залишити своїх нащадків вдома, попри те, що вирушив на прем’єру дитячого кіно, спантеличила всіх присутніх. Проте, стало відомо, що Алла-Вікторія й Мартін погано почуваються – діти не встигли розпочати новий навчальний рік, як “злягли” зі хворобою. Цікаво, що й сам Філіп Кіркоров неприємно вразив присутніх своїм хворобливим й пониклим виглядом.

Філіп Кіркоров з дітьми Аллою-Вікторією та Мартіном
Філіп Кіркоров з дітьми Аллою-Вікторією та Мартіном

На своїх колег “поп-король” справив не найкраще враження. Перш за все, варто зазначити, що від Кіркорова у минулому не залишилось й найменшого сліду. Колись підтягнутий і симпатичний молодик сьогодні, схоже, закинув заняття спортом і постав перед прихильниками й колегами у “роздобрілій” фізичній формі. Філіпа Кіркорова не звикли бачити таким засмученим – зазвичай на червоних доріжках артист з’являвся радісним і усміхненим.

Проте, окрім не найкращого зовнішнього вигляду, погане враження про Філіпа Кіркорова справило і його здоров’я. Багато запитань преси артист пропускав “повз вуха”, а загалом здавалось, що співак не розуміє, що знаходиться на публічному заході. Було помітно, що Філіп Бодросович був розсіяним – різні деталі постійно привертали його увагу, а сконцентруватись зірці було вкрай важко.

Схоже, що зіркові спадкоємці встигли заразити свого батька хворобою, яку підчепили у школі. Зазначити варто і той факт, що сам артист ніяк не коментував стану, в якому з’явився на публічному показі. Так само Філіп Кіркоров не розповів прихильникам, чому не взяв із собою дітей на прем’єру дитячої стрічки “Червона шапочка”.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.