Віктор Павлік разом із дружиною Катериною Репяховою влаштували романтику на самокаті (ФОТО)

Імпозантний співак Віктор Павлік і його молода дружина Катерина Репяхова вміють вразити публіку прикладом своїх стосунків. Нещодавно подружжя влаштувало "романтик" прямо в серці української столиці

Віктор Павлік і Катерина Репяхова вже давно проживають у щасливому шлюбі і виховують маленького сина. Молода дружина одного з найвідоміших співаків України активно ділиться деталями буденного життя сімейства в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. За дівчиною стежать більше 155 тисяч підписників, а тому блогерка ніколи не приховує під своїх прихильників цікавих деталей.

Нещодавно знаменита дружина Віктора Павліка поділилась із публікою, що її зірковий коханий запросив її на романтичне побачення. Катерина Репяхова буквально замилувала підписників ніжними деталями прогулянки молодого сімейства. В Інстаграм-історіях дівчина показала похід у кіно разом із чоловіком, а також опублікувала кумедне й водночас романтичне відео, на якому Павлік разом із коханою катаються на одному самокаті.

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова у своєму особистому блозі в Інстаграм опублікувала милі знімки з романтичного побачення з чоловіком
Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова у своєму особистому блозі в Інстаграм опублікувала милі знімки з романтичного побачення з чоловіком

Схоже, що подружжя вирішило згадати старі часи, коли у них ще тільки зав’язували серйозні стосунки, а сімейні будні й догляд за дитиною не затьмарив романтичність життя. Відтак Катерина Репяхова поділилась селфі, на якому вона з чоловіком щиро усміхається, а Віктор Павлік ніжно притискається до своєї молодої дружини. Поки Катерина виглядає дуже енергійною, український співак, схоже, відчуває поруч із коханою умиротворення і заспокоєння.

У наступній Історїї в Інстаграм дівчина зняла, як пара крокує на перегляд фільму до кінотеатру. На відео було видно, як парочка тримає одне одного за руки й синхронно йде на кіносеанс. Катерина Репяхова лаконічно підписала фотографію: “В кіно”, але в кінці залишила емодзі з червоним сердечком, яким продемонструвала свою любов до Віктора Павліка.

Катерина Репяхова зі своїм чоловіком Віктором Павліком
Катерина Репяхова зі своїм чоловіком Віктором Павліком

На наступному опублікованому знімку зображено українського співака, який стоїть біля самокату й щось читає у своєму смартфоні. Схоже, що Віктор Павлік розбирався із тим, як правильно орендувати міський самокат. У підписі до цієї фотографії Катерина Репяхова зазначила, що чоловік пообіцяв покатати її на девайсі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.