Співачка Надя Дорофєєва пройшлась у Фінляндії червоною доріжкою “за ручку” з іншим: Міша Кацурін – все?

Надя Дорофєєва "засвітилась" на цікавих знімках з Фінляндії – артистка крокує червоною доріжкою поруч з іншим чоловіком. Шанувальники занепокоїлись про стосунки співачки з Михайлом Кацуріним

Відома в Україні співачка Надія Дорофєєва нещодавно поділилась із шанувальниками новиною – майже одразу після розлучення із Вовою Дантесом вона закрутила роман зі столичним ресторатором і колишнім другом сімейства Михайлом Кацуріним. Відтоді обговорення нової пари не вщухають, а публіка робить ставки – чи стануть ці стосунки міцними й довгими.

Зараз Надя Дорофєєва перебуває у Фінляндії на зйомках нового випуску відомого у Фінляндії пісенного шоу ” The song of my life”. Вперше в історії проєкту вони вирішили зняти спецвипуск, який буде присвячений Україні. Саме тому на зйомки за кордон організатори пісенного шоу запросили українських вокалістів.

Ведучою українського випуску фінського шоу стане відома телеведуча Катерина Осадча, а участь в передачі візьмуть Надя Дорофєєва, Тарас Тополя (соліст гурту “Антитіла”). Крім того, гостями нового епізоду стануть ведучий Тімур Мірошниченко, а також відомі спортсмени й кохані Михайло Романчук і Марина Бех.

Пісні та історії у проєкті будуть присвячені Україні та війні, яка досі триває. Ці пісні надихнуть мільйони людей на надію, боротьбу та віру в Україну. Зараз ми робимо все можливе, аби голос України на культурному фронті звучав гучно та обʼєднував навколо себе весь світ

– кажуть українські продюсери шоу.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Надія Дорофєєва поділилась знімками, які, скоріш за все, були зроблені за лаштунками відомої фінської передачі. На опублікованих кадрах артистка крокує поруч із українським журналістом Тімуром Мірошниченком – співачка мило усміхається чоловікові, поки той щось захоплено їй розповідає.

Надя Дорофєєва опублікувала на особистій сторінці відео, на якому крокує за лаштунками фінського шоу поруч із ведучим Тімуром Мірошниченком
Надя Дорофєєва опублікувала на особистій сторінці відео, на якому крокує за лаштунками фінського шоу поруч із ведучим Тімуром Мірошниченком

Також Надя Дорофєєва опублікувала відео, на якому зображені всі українські гості фінського шоу. Артисти роблять спільну фотографію й тримають у руках український жовто-блакитний стяг. Кожен щиро усміхається, поки спортсмен Михайло Романчук робить селфі.

На особистій сторінці в Інстаграм Надя Дорофєєва поділилась моментами зі зйомок нового випуску пісенного шоу
На особистій сторінці в Інстаграм Надя Дорофєєва поділилась моментами зі зйомок нового випуску пісенного шоу

На останній опублікованій фотографії, яка стосується зйомок у Фінляндії Надя Дорофєєва подякувала всім за гостинний прийом.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.