Надя Дорофєєва вперше розповіла, як наважилась на подружню зраду та розлучення з Дантесом: “Це найскладніше”

Особисте життя відомої української співачки Наді Дорофєєвої ось уже півроку обговорюють всі ЗМІ та прихильники співачки. Артистка покинула свого чоловіка Володимира Дантеса і увела з сім'ї ресторатора Михайла Кацуріна.

Про те, що Володимир Дантес і Надя Дорофєєва розлучається стало відомо у березні цього року. Про це повідомило саме екс-подружжя, при цьому не назвавши причину розставання. Однак уже через пару місяців все стало відомо. Надя Дорофєєва пішла від чоловіка, бо закохалась в іншого. Співачку не зупинило те, що вона з Дантесом тісно дружили із цим чоловіком та його дружиною. Мова йде про відомого ресторатора Михайла Кацуріна, якого Дорофєєва увела із сім’ї. Чоловік заради співачки покинув дружину та двох маленьких дітей, меншому із яких не було навіть року. Хоча Дорофєєва в інтерв’ю практично не говорить про те, як розпочинались її стосунки з Михайлом, вже колишня дружина Кацуріна зізналась, що чоловік її покинув саме заради Наді.

Як виглядає новий хлопець Наді Дорофєєвої

Варто зазначити, що публіка осуджує Дорофєєву за те, що вона покинула Володимира Дантеса після 7 років шлюбу та щей увела чоловіка з сім’ї. Через хейт в Мережі Надя Дорофєєва майже не показує фото з коханим в соціальних мережах та дуже обережно говорить про нові стосунки в інтерв’ю.

Однак нещодавно співачка, відповідаючи на питання підписників в Інстаграм, розповіла, як вона наважилась на розлучення.

Прихильники Наді запитали, як вона наважилась на таке складне любовне рішення. Зірка вирішила відповісти на це питання.

Поговорила з собою відверто. Іноді – це найскладніше

, – відповіла Дорофєєва.

Також співачка запевнила, що не могла вчинити інакше.

 Надя Дорофєєва вперше розповіла, як наважилась на подружню зраду та розлучення з Дантесом
Надя Дорофєєва вперше розповіла, як наважилась на подружню зраду та розлучення з Дантесом

До слова, колишній чоловік Наді Дорофєєвої Дантес та колишня дружина Кацуріна Даша так втішали один одного після розлучення, що закохались. Зараз Володимир і Даша Кацуріна зустрічаються та будують плани на спільне майбутнє. Тобто вийшло так, що 2 подружжя, які дуже тісно дружили, в результаті обмінялися партнерами.

Схожі статті

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.