У сорочці в стилі хакі та з локонами на випуск: Олена Зеленська підкорила появою у стильному образі

Перша леді Україні завжди вміла вразити не лише своєю активною діяльністю, але і стильними образами. На днях Олена Зеленська з'явилась на публіці й захопила українців стриманим образом

Олена Зеленська від 2019 року займає посаду першої леді України й сумлінно виконує свої обов’язки. Дружина українського президента активно займається громадською і благодійною діяльністю, чим вже підкорила не одне серце. Крім того, Зеленська вміє вдало підібрати стильне вбрання для виходів у світ. Нещодавно перша леді поділилась фотографіями з презентації громадського проєкту “Better Time Stories”.

Це проєкт “Better Time Stories”, завдяки якому діти – вимушені переселенці отримують за кордоном не просто книжку рідною мовою, а книжку, начитану близьким, який залишився в Україні та якого дуже бракує

– розповіла на офіційній сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олена Зеленська.

На опублікованих фотографіях Олена Зеленська була вдягнена у темну сорочку кольору хакі, а наверх був накинутий піджак ніжного бежевого кольору. Зачіска першої леді України не була ідеальна, але саме в цьому зберігається шарм – випущені пасма акуратно підкреслювали ніжну усмішку Олени Зеленської.

На особистій сторінці в Інстаграм перша леді поділилась, що вона є частиною масштабного проєкту, який був заснований успішним підприємцем з України Андрієм Шмигельським. Крім того, до заснування ініціативи причетна фундація нідерландської Принцеси Лаурентін. Олена Зеленська повідомила, що створений проєкт одночасно впроваджують у декількох різних державах – це Австрія, Нідерланди, Німеччина та Бельгія.

Перша леді України також додала, що до набору, який кожен бажаючий може замовити через спеціальний сайт, входить п’ять книжок, які створені для дітей у віці від 3 до 8 років.

У дописі Олена Зеленська розповіла, що, окрім неї, на презентації проєкту були присутні перші леді0020 ФРН та Австрії. Дружина українського президента подякувала своїм колегам за те, що вони взяли цей проєкт під свій контроль.

Дуже хочу, щоб, згадуючи дитинство, діти згадували не стільки випробування чи повітряні тривоги, скільки миті родинної єдності попри все

– такими важливими словами про очевидні бажання кожного українця підсумувала допис Олена Зеленська.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.