Таємниця спадщини Бориса Мойсеєва: кому співак заповів своє майно за порадою Йосипа Кобзона

Після загибелі відомого російського співака Бориса Мойсеєва почали "спливати" подробиці його особистого життя. Нещодавно повідомили, що станеться з майном знаменитості

Борис Мойсеєв – відомий російський співак, який за життя був замішаний не в одному скандалі. Проте, артист мав багато шанувальників, які цінували його сміливу натуру й епатажну поведінку. Співак користувався великою популярністю, а тому за своє, на жаль, коротке життя встиг заволодіти майном. Після його загибелі 27 вересня обговорюваною стала тема, кому ж все-таки дістанеться “нажите” співака. Нещодавно повідомили, кому Борис Мойсеєв заповів свою приватну власність.

Як повідомляють ЗМІ, право на майно артиста має не одна людина – існує кілька претендентів, яким можуть дістатись приватні володіння Бориса Мойсеєва. Варто зазначити, що серед них також є і донька Примадонни Христина Орбакайте. Процедура передання особистої власності померлого співака має пройти швидко та гладко, адже артист задовго до свого скону склав заповіт.

Товариш Бориса Мойсеєва пригадав, що його найближчим другом виявився арт-директор Сергій Горох
Товариш Бориса Мойсеєва пригадав, що його найближчим другом виявився арт-директор Сергій Горох

Вперше про складання заповіту артист замислився після інсульту, який йому доводилось пережити неодноразово. Близькі люди з його оточення зізнаються, що саме Йосип Кобзон порадив Мойсеєву подумати, кому би він хотів залишити всі свої багатства. Тоді співак вирішив, що володіти його майном гідний арт-директор Сергій Горох. Товариш співака Євген Морозов пригадує, чому Борис Мойсеєв вирішив саме так.

Мойсеєв був самотньою людиною, дітей у нього не було. Він жив один у невеликій квартирі на Садовому. Мав ще маленьку квартирку в Крилатському

– пригадав Морозов.

Товариш артиста також пригадав, що цю квартиру Борис Мойсеєв постійно хотів здати в оренду, аби мати джерело додаткового доходу. Хоча він часто гастролював і тоді вже був достатньо популярним, після сварки із Людмилою Гурченко Борис Мойсеєв зіштовхнувся з професійним застоємо. Нагадаємо, що друг Мойсеєва не дарма згадав про Людмилу Гурченко, адже саме завдяки зірковому дуету артист досяг серйозного успіху.

Борис Мойсеєв, за порадою Йосипа Кобзона, вирішив скласти заповіт після того, як пережив інсульт
Борис Мойсеєв, за порадою Йосипа Кобзона, вирішив скласти заповіт після того, як пережив інсульт

Рідному братові він нічого не хоче залишати. І я Борю підтримав у цьому рішенні. Горох із ним 24 години разом, а родичі про хворого Борю навіть не згадують

– пригадує деталі товариш співака.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.