Лорак, Повалій, Тодоренко та Сєдокова потрапили до санкційного списку РНБО: що тепер зміниться для співачок

У санкційний список ради національної безпеки та оборони України увійшло 3600 людей. Серед них є і відомі артистки-зрадниці Таїсія Повалій, Ані Лорак, Регіна Тодоренко та Анна Сєдокова.

Санкційний список  РНБО був схвалений 30 вересня, однак поки що він не підписаний Президентом України Володимиром Зеленським. У цей список потрапило більше 3000 осіб, серед яких ключові російські політики, олігархи та колаборанти, повідомляє “Економічна правда“.

Також у санкційному списку є зірки з українським паспортом, які досі продовжують працювати у росії та замовчувати війну. Після підписання документу Президентом у всіх осіб із славнозвісного списку будуть конфісковані будь-які активи в Україні.

Чому саме Ані Лорак, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова та Регіна Тодоренко потрапили у санкційний список РНБО, читайте далі в матеріалі.

Ані Лорак

Молодий бойфренд Ані Лорак Єгор Гліб кинув її через гроші
Лорак, Повалій, Тодоренко та Сєдокова потрапили до санкційного списку РНБО

Уроженка України Ані Лорак з 2014 року живе та працює в росії. Після початку повномасштабної війни на території України співачка вирішила зникнути з інформаційного простору і мовчати про війну. Своїм мовчанням Лорак підтримала злочинні дії російської армії на території України. Більш того, співачка продовжує жити і працювати в росії, тож підтримувати Україну Лорак навіть не планує.

Таїсія Повалій

Таїсія Повалій виступає в Росії та Білорусі.
Лорак, Повалій, Тодоренко та Сєдокова потрапили до санкційного списку РНБО

Відома співачка Таїсія Повалій, яка ще в 1997 році отримала звання Народної співачки України, підтримує війну в Україні. Більше того, артистка цинічно співала українські пісні в росії на 9 травня та на концерті, який був присвячений Кобзону. І це відбулося цього року, в той час, коли російська армія знищувала мирний український народ.

Регіна Тодоренко

Регина Тодоренко поделилалсь семейным секретом
Лорак, Повалій, Тодоренко та Сєдокова потрапили до санкційного списку РНБО

Одеситка Регіна Тодоренко не виступила проти війни. Вона лишень весь час говорить, що хоче миру і вдає, що не розуміє, скільки горя принесла російська армія українцям. Співачка продовжує жити і працювати в росії.

Анна Сєдокова

Анна Седокова
Лорак, Повалій, Тодоренко та Сєдокова потрапили до санкційного списку РНБО

Екс-віагрянка Анна Сєдокова теж відноситься до зірок-мовчунів. Незважаючи на те, що вона з дітьми та чоловіком зараз живе в Америці і може не боятись російського диктатора, співачка жодного слова не сказала про війну в Україні.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.