Що подивитися: українські зірки поділилися улюбленими фільмами

Складіть свій ідеальний кіно-вечір за порадами українських співаків і телеведучих.

У кіно разом із зіркою!
Якщо ви вже збилися з рахунку, який сьогодні день тижня, встигли розібрати антресоль, вивчити напам’ять імена всіх іграшок вашої дитини і почали вчити французьку мову – вітаємо! Ви сумлінно виконуєте режим самоізоляції.
І якщо ваша фантазія вже під кінець, пропонуємо трохи розслабитися і зануритися в світ кіно разом із зірками українського шоу-бізу.
Відомі українські співаки, актриси і телеведучі поділилися своїм топом фільмів на карантинний період. Тому наливайте чай і складайте свій чек-лист художніх картин за порадами вітчизняних селебріті.

Сергій Притула виділив свою “п’ятірку” — “Пропала грамота”, “Вогненні кулі”, “Жила-була одна баба”, “Історія кохання і людина на місяці”.

Сергій Притула з сім’єю

Екс-солістка групи “Время и Стекло” Надя Дорофєєва виявилася завзятим серіалоголіком. Своїм фанатам вона радить звернути уваги на таку класику, як “Друзі”, “Чорне дзеркало”, “Чорнобиль”, “Менталіст” і на веб-серіал “Дивовижна місіс Мейбл”.

Надя Дорофєєва на карантині

Співачка Злата Огневич несподівано запропонувала своїм шанувальникам переглянути японські аніме режисера Хаяо Міядзакі. “Віднесені примарами”, “Ходячий замок”, “Мій сусід Тоторо” і “Шепіт серця” давно вже стали класичними картинами, які до душі як дорослим, так і дітям – відмінний вибір для сімейного вечора.

Злата Огневич

Катя Осадча відкрила себе, як справжній фанат кіно. В її “карантинний” кіно-список потрапили і серіали “Політик”, “Корона”, “Два батька”, і кулінарні картини – “Шеф”, “Кухар на колесах”, “Кухар для президента”. Крім того, телеведуча радить звернути увагу на романтичні фільми “Вічне сяйво чистого розуму”, “Книжковий клуб”, “Світло в океані”, “Один день”, “Правила виноробів” і на оскароносну роботу південнокорейського режисера Пон Чжун Хо “Паразити”.

Катя Осадча

Самоізоляція – час непростий період, який просто треба перетерпіти. Але ніхто не забороняв “терпіти” його не в нудьзі, а в атмосфері Голлівуду і кіно. Складайте свій список улюблених фільмів і перевірте, наскільки ваші смаки збігаються зі смаками українських селебріті.