Настя Приходько розповіла які ускладнення почалися після третіх пологів: “Опухла, набрякла встаю кожен день “

Настя Приходько стала мамою втретє. Для будь-якої жінки пологи - справжнє випробування.

Настя Приходько нещодавно народила свою третю дитину. Артистка щаслива няньчити малюка від своєї коханої людини, але ці пологи стали справжнім випробуванням для неї.

Анастасія Приходько

Син Лука народився в другому шлюбі зірки. Незважаючи на те, що у артистки вже підросла помічниця Нана, старша дочка, їй все одно доводиться витрачати колосальні зусилля, що б доглядати за дитиною. Додатково до всього підкралися ще й проблеми зі здоров’ям. Про них співачка розповіла на своїй сторінці в Інстаграме. Виявляється, після кожних пологів у неї випадає один зуб. Цього разу підвів зірку зуб мудрості, який лікарі вважають рудиментом людського організму.

Настя каже:

“Ось така я опухла і набрякла встаю кожен день “

Спочатку Приходько намагалася рятуватися підручними дідівськими методами: полоскала рот содою з сіллю, але біль не вщухав. Тому довелося звернутися до лікаря.

Хоч проблемний зуб і видалили вже, але біди Насті на цьому не закінчилися. Виявляється, подібна операція може дати ускладнення на голосові зв’язки. Співачка поскаржилася, що у неї болить дуже горло.

Найнеприємніше для зірки полягає в тому, що їй фактично не можна приймати більшість ліків, адже вона годує карапуза.

Втішати знаменитість довелося шанувальникам. У коментарях фанати згадали, як і вони проходили подібний досвід у стоматологів. Приходько побажали якнайшвидшого одужання.