Тест – головоломка №157-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете переглянути на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров'я!

Пропонуємо вам чергову головоломку із сірниками. Її дуже добре вирішувати у вихідні дні. Часу багато, та ще й настрій у вихідний кращий. Вам буде корисна інформація нижче.

Усвідомленість — це такий підхід до життя, який включає повну демонстрацію кожного моменту вашого життя, звертаючи увагу на те, що відбувається насправді, а не на те, що бігає — часто кричить і крутиться — у вашій голові. Це просто, але не завжди легко на практиці. Однак, як тільки ви освоїте його, це може значно підвищити якість вашого життя.

Визначення уважності

Усвідомленість — це спосіб бути із собою та світом. Це уміння звертати увагу, помічати, відчувати, робити і бути тут і зараз. Уважність – це і навичка (методи, які ви можете вивчити і розвинути), і спосіб життя (він може стати невід’ємною частиною вас, рисою характеру), що дозволяє вам сприймати себе, інших і ситуації за чисту монету замість того, щоб з тривогою турбуватися про те, як все має бути чи що може чи не може статися.

Коли ви усвідомлені, ви навмисно зосереджуєте свою увагу на теперішньому моменті та використовуєте такі техніки для зниження стресу:

Цілеспрямоване зосередження на даний момент
Відкрите усвідомлення, спостереження без засудження.
Звертати увагу стійким чином, щоб підвищити гостроту усвідомлення.
Навчіться відпускати оцінки, щоб ви могли легко любити себе, інших та своє життя.

Ну, як вам вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, то правильну відповідь ви можете переглянути на малюнку нижче. Гарних вам вихідних та міцного здоров’я!

Рішення виділено зеленим кольором