Тест – головоломка №163-З: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Чи вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, нижче ви знайдете рішення. Успіхів вам і відмінного настрою!

Це іншого плану головоломка та можливо важче. Але ви зможете її вирішити.
Намагайтеся більше приділяти час на тести на уважність та головоломки. Вони тренують ваш мозок, і ви почуватиметеся інакше. І настрій буде кращим! А для збільшення уважності вам буде корисна інформація нижче.

Усвідомлене дихання

За допомогою цієї практики ви звертаєте всю свою увагу на дію та досвід дихання. Заплющте очі, якщо вам зручно, і повільно і глибоко вдихніть і видихніть. Відчуйте, як повітря входить і виходить із вашого тіла, слухайте його звуки, помічайте, як ваше тіло розширюється та стискається. Коли ви впіймаєте, що думки блукають, м’яко поверніть увагу до дихання.

Візуалізація

Візуалізація дозволяє вам практикувати уважність, щоб відвернути увагу від неприємних ситуацій, таких як панічні атаки, спогади про посттравматичний стресовий розлад, або неприємних ситуацій, таких як візит до стоматолога або авіаперельоти. Тут ви використовуєте уважність, щоб або зосередитися на одному об’єкті у вашому безпосередньому оточенні та утримувати його в умі, вивчаючи кожну деталь, або ви викликаєте в розумі приємну сцену і яскраво уявляєте її, переживаючи образи, звуки, запахи та текстури. Коли ваша увага блукає, просто повертайтеся до візуалізації знову і знову.

Ведення журналу

Коли ви ведете щоденник усвідомлено, ви викидаєте думки з голови в міру їхньої появи, записуючи їх у спеціальний журнал або блокнот, присвячений практиці. Потім ви можете зосередитись на своїх думках, щоб змінити свою точку зору. Крім того, ви можете вибрати тему для щоденника, наприклад, улюблена подія дня, та описати деталі та власні думки, емоції та дії. Акт ведення щоденника також здійснюється усвідомлено, з вашою увагою до досвіду та всіх відчуттів, що його супроводжують.

Чи вдалося вирішити головоломку? Якщо ні, нижче ви знайдете рішення. Успіхів вам і відмінного настрою!

Рішення виділено зеленим кольором