Тест – головоломка №4-С: перекладіть лише 1 сірник, щоб вийшла вірна рівність

Вирішили головоломку із сірниками? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь. Відмінного вам настрою та міцного здоров'я!

Популярні головоломки зі сірниками все більше захоплюють відвідувачів сайту Одна Хвилина. Вони цікаві та цікаві. До того ж розгадуючи такі головоломки людина відпочиває. Але потрібно тренувати уважність і інформація нижче вам знадобиться.

Ось як практикувати сканування тіла:

Перемикніть увагу на свої ноги, одну за одною. Зігніть пальці ніг і утримуйте їх у такому положенні кілька секунд, перш ніж відпустити. Зверніть увагу на те, яке це відпустити напругу.
Рухайтеся до литок, знову по черзі. Зігніть їх, утримуйте та відпустіть, знову звертаючи увагу на відчуття.
Просувайтеся таким чином поступово, доки не дійдете до голови. Стискайте та відпускайте щелепу, м’язи чола.
Закінчіть, заплющивши очі, а потім повільно відкривши їх, вибравши одну точку, на якій слід усвідомлено сфокусуватися та зосередитись.

Подяка

У цій вправі ви оцінюєте себе, когось іншого чи якийсь аспект свого життя. Йдеться не про те, щоб нав’язувати хибні почуття або думати, що все чудово. Натомість він вибирає одну людину або досвід, за які можна бути вдячним, і зосереджується на цьому, а не на проблемах та невдоволенні.

Практика вдячної вдячності:

Згадайте недавній досвід, когось, хто вам небайдужий, або щось про себе (це не егоїстично чи нарцисично, це частина розвитку здорового почуття себе, а не постійне прискіпування до того, що ви робите).
Витратьте кілька хвилин, згадуючи пов’язані з ними образи, звуки, запахи, дії та емоції, і дозвольте собі відчути подяку за цю людину чи досвід.
Запишіть свої думки у щоденник подяки.
Коли ви зупиняєтеся в подяці комусь у вашому житті, минулому чи теперішньому, ви можете подумати про те, щоб написати йому листа, в якому висловите свої думки та почуття.

Вирішили головоломку із сірниками? Якщо ні, то на малюнку нижче є відповідь. Відмінного вам настрою та міцного здоров’я!

Рішення виділено хрестиком