Солоні огірки, устриці та цукерки: кулінарні комбінації, від яких “шаленіють” Остапчук, Мішина та інші зірки

Якщо ви думали, що українські зірки суворо слідкують за своєю дієтою та не дозволяють собі іноді поласувати "смаколиками", то ви сильно помилялись. Знаменитості назвали свої найулюбленіші страви

Знаменитості нічим не відрізняються від інших людей. Як би українські зірки не слідкували за своєю фігурою, вони також мають особисті кулінарні вподобання. Так, представники українського шоу-бізнесу вирішили поділитись делікатесами, від яких ніколи в житті не зможуть відмовитись.

Людмила Барбір

Людмила Барбір

Усім відомо, що телеведучі мають виглядати бездоганно в кадрі, а тому Барбір завжди тримає сувору дієту й займається спортом. Проте, найбільша пристрасть зірки – це солоні огірки. Якщо Барбір бачить соковиті та хрусткі огірочки, то ніколи не може втриматись.

Женя Кот

Женя Кот

Відомий український танцюрист та хореограф зізнався, що він обожнює морепродукти. Найулюбленіший океанський делікатес Жені Кота – це устриці, втім знаменитість полюбляє і лангусти, краби, креветки, кальмари.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька

Телеведуча є прихильницею свіжих фруктів. Найбільше за все Вітвіцька полюбляє скуштувати тропічне манго. Зірка зізнається, що може куштувати його скибочками або ж перебивати в пюре та додавати до молочного пудингу з насінням чіа.

Аніта Луценко

Аніта Луценко

Закладаємось, що ви навіть не могли уявити, що відома фітнес-тренерка не може стриматись, побачивши різноманітних десертів. Один з найулюбленіших делікатесів Аніти Луценко – це шоколадний фондан, втім знаменитість завжди просить кухарів не додавати на тарілку морозива.

Володимир Остапчук

Володимир Остапчук

Хоча український ведучий куштував вишукані делікатеси у найкращих ресторанах світу, він залишається прихильником домашньої кухні. Володимир Остапчук залюбки їв би мамині вареники цілими днями. За зізнанням зірки, він обожнює вареники з картоплею, смаженою цибулею та сметаною.

Ксенія Мішина

Ксенія Мішина

Українська акторка в особистому блозі постійно демонструє свій раціон. Ксенія Мішина ретельно слідкує за кількістю спожитих калорій та тримає свою фігуру в тонусі. Втім, якщо побачить кавун чи стручковий горох, то стримати себе не може, адже ці продукти – найулюбленіші делікатеси зірки.

Катерина Кухар

Катерина Кухар

Сніданок української балерини завжди складається з ароматної кави та шоколадних цукерок. Друзі завжди дарують Катерині Кухар шоколад або цукерки ручної роботи, тому зранку скуштувати “солодкий презент” для балерини вже стало ритуалом.