Зіркові подружжя тоді й зараз: як з часом змінились стосунки Камалії та Захура, Матвієнко та Мірзояна та інших

В українському шоубізнесі є багато красивих та щасливих пар. Як із часом змінились стосунки найвідоміших знаменитостей – чиє кохання з часом стало лише сильнішим?

Кохання – найцінніше та найвеличніше почуття, яке судилось відчути не кожному. В шоубізнесі, як багато людей звикло вважати, й зовсім рідко трапляється справжнє та щире кохання. Втім, якщо все-таки артисти зуміли відчути сильні почуття до своїх коханих, вони тримаються за обранців. То як змінились стосунки та почуття зірок одне до одного?

Камалія та Мохаммад Захур

Камалія та Мохаммад Захур зі своїми доньками

Історія кохання однієї з найвідоміших українських зіркових пар почалась 18 років тому. Тоді Камалія вирушила виступати на одній зі столичних закритих вечірок, гостем якої був Мохаммад Захур. Пізніше знаменитості зізнаються, що вони одразу зацікавились одне в одному, а їхні стосунки розвивались дуже стрімко. Вже через тиждень після знайомства мільярдер запропонував майбутній дружині жити разом.

Нині знаменита пара виховує двох доньок двійняток – Арабеллу та Мірабеллу. З часом почуття одне до одного лише зросли. Так, наприклад, нещодавно вони з’являлись на інтерв’ю “Люкс ФМ”. Тоді Камалія зізналась, що зараз їм з Мохаммадом емоційно складно, втім вони завжди підтримують одне одного.

Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян

Донька відомої української співачки Ніни Матвієнко познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком на зніманні телепроєкту “Голос країни”. Їхня історія почалась 2011 року. Тоді Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко вперше зустрілись та швидко зацікавились в одне одному. Тоді співак ще був одружений, проте не зміг встояти перед чарами співачки. Пізніше артисти почали зустрічатись.

Напередодні 8 березня чоловік підготував своїй коханій романтичний сюрприз – під час одного зі своїх сольних концертів співак освідчився Тоні Матвієнко. Зіркова пара зіграла весілля 2017 року.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська зі своїм коханим чоловіком Віталієм Борисюком

Українська акторка перебуває у шлюбі з не менш відомим українським актором Віталієм Борисюком. Саме на роботі й почалась історія кохання Сумської з її майбутнім чоловіком. Так, актриса одного дня 1991 року знайшла у своїй гримерці красиве серце з шоколаду, а до нього Борисюк прикріпив записку, в якій запросив знаменитість на побачення. Тоді Ольга Сумська вже відчула, що закохалась у свого майбутнього чоловіка. Пізніше актриса розлучилась зі своїм колишнім чоловіком Паперним та почала зустрічатись з Борисюком.

З роками їхнє кохання одне до одного стало лише міцніше. Через 5 років після початку стосунків вони одружились, а 2002 року в сім’ї з’явився новий член родини – молодша донька Анна Борисюк.