Зраджували, брехали і користувались: не чоловічі вчинки Остапчука, Козловського і Задворного щодо колишніх

Особисте життя не завжди складається ідеально, навіть якщо жінка – буквально втілення мрій. Розповідаємо про українських красунь, які зустріли на своєму шляху "поганців", які не дуже добре з ними вчинили

Кажуть, не пощастило в коханні, пощастить деінде. Так, не всім українським красуням попри їхню неймовірну зовнішність і харизму пощастило знайти справжнє кохання. Розповідаємо про найгірші вчинки чоловіків щодо відомих українських зірок.

Христина Горняк і Володимир Остапчук

Українська нотаріуска та її чоловік, відомий український шоумен, мали заплутану, але красиву історію кохання. Христина Горняк змогла заполонити тоді ще одруженого Остапчука, а чоловік не зміг втримати своїх почуттів і кинув колишню дружину. Після гучного весілля та двох років сімейного життя екскохані розійшлись.

Колишні закохані протрималися недовго та вже через два роки розлучилась
Колишні закохані протрималися недовго та вже через два роки розлучилась

Відомому українському шоумену вистачило двох місяців для того, щоб закрутити роман з іншою жінкою. Через це чимало шанувальників ексзакоханих зробили висновок, що зі своєю новою дівчиною Володимир Остапчук почав зустрічатись та фліртувати задовго до того, як розлучитись з Христиною Горняк.

Раміна Есхакзай і Віталій Козловський

Історія стосунків чи не найкрасивішої пари українського шоубізнесу доволі заплутана та трагічна. Ексзакохані довго зустрічались та врешті-решт заручились, втім пізніше неочікувано для всіх розірвали стосунки. Після розставання Раміна Есхакзай заявила, що стосунки були фіктивними, а їхнім ініціатором був Козловський.

Віталій Козловський зробив пропозицію Раміні Есхакзай
Віталій Козловський зробив пропозицію Раміні Есхакзай

Після сварки зі своєю тодішньою дівчиною співак вирішив їй “помститись” і закрутив стосунки з Раміною. Коли Козловський побачив, що їхній союз є доволі медійним, він запропонував Есхакзай не розходитись. Втім, дівчина не витримала та кинула Віталія. Сам Козловський таких подробиць не розповідав, проте заявляв, що, за його версією, ініціатором стосунків була саме Раміна.

Злата Огнєвіч та Андрій Задворний

Українська співачка вирішила стати головною героїнею другого сезону популярного реаліті-шоу Холостячка. На проєкті переможцем став Андрій Задворний, який з першого випуску “зачепив” дівчину. Їхні стосунки протримались недовго – всього півтора місяця. Ініціатором розставання став саме Задворний, адже, за його зізнанням, він розлюбив Злату.

Відома співачка зі своїм екснареченим Андрієм Задворним
Відома співачка зі своїм екснареченим Андрієм Задворним

Злата Огнєвіч довго відходила від розставання зі своїм екскоханим та навіть зверталась за допомогою до психотерапевта. Задворному довелось не так тяжко, а пізніше він і взагалі закрутив роман із 19-річною моделлю.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.