Покохали заморських красенів: історії стосунків Сопонару, Бужинської, Світоліної та Білик з іноземцями

Кохання не бачить ні віку, ні статі, ні кордонів. Пригадуємо найромантичніші історії стосунків відомих українських зірок із заморськими красенями. Хто полюбив чоловіків, які народились за кордоном?

У чималої кількості людей з самого дитинства існує мрія покохати й побудувати родину з іноземцем. Дослідити культури іншої країни, зрозуміти, як живуть мешканці тієї чи іншої держави – завжди цікаве заняття. Пригадуємо, хто з відомих українських зірок таки зумів здійснити цю мрію та пов’язав своє життя з чоловіками, які народились за кордоном.

Ірина Сопонару та британець Ріс

У жовтні минулого року відома українська актриса детально розповіла про свого обранця. З Рісом знаменитість разом вже понад рік, а в інтерв’ю для Аліни Доротюк зірка “Жіночого кварталу” зізналась, що у Києві британець жив ще до зустрічі з нею, адже дуже сильно любить Україну. Познайомились вони в одному з кафе у столиці. До слова, сьогодні зіркова пара вже замислюється над весіллям і створенням родини.

Відома українська актриса Ірина Сопонару зі своїм британським бойфрендом

Катерина Бужинська й Димитар Стойчев

У квітні 2014 року відома українська співачка вийшла заміж за болгарського бізнесмена. Зовсім скоро, 23 квітня, закохані святкуватимуть дев’яту річницю подружнього життя. Їхні стосунки почались з того, що Димитар Стойчев побився з другом об заклад на декілька тисяч євро, що він одружиться з красунею. Через пів року друг віддавав Стойчеву борг.

Бужинська зі своїм чоловіком Стойчевим

Еліна Світоліна й Гаель Монфіс

Найвідоміша українська тенісистка Еліна Світоліна вийшла заміж за французького колегу Гаеля Монфіса. Свого часу спортсменка зізналась, що день їхнього весілля вона вважає найкращим у своєму житті. До слова, важливу подію зіркова пара відзначала у Швейцарії. Знаменитості сьогодні виховують спільну дитину.

Еліна Світоліна зі своїм чоловіком Гаелем Монфісом

Ірина Білик та Аслан Ахмадов

Відома українська співачка свого часу також покохала азербайджанського красеня. 8 років Ірина Білик перебувала у шлюбі з фотографом Асланом Ахмадовим і разом вони стали батьками спільного сина Табриза. Втім, 2021 року стало відомо, що подружжя розірвало стосунки й офіційно розлучилось.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов