Анастасія Приходько провела екскурсію своїм будинком, який прибирає сама: 2 поверхи і 200 квадратів розкоші

Відома українська співачка Анастасія Приходько нещодавно дала інтерв'ю для журналіста Слави Дьоміна. Зірка розповіла про життя у двоповерховому маєтку

Відома українська співачка та громадська діячка Анастасія Приходько давно здобула популярність – як на сцені, так і в багатьох інших сферах життя. Сьогодні знаменитість не так активно займається професійною діяльністю, адже весь свій час приділяє вихованню та догляду за трьома дітьми. Велика родина мешкає у двоповерховому будинку під Києвом.

У нещодавньому інтерв’ю для Слави Дьоміна відома українська артистка не лише провела екскурсію своїм будинком, але й розповіла про те, хто займається прибиранням у маєтку. Так, знаменитість зізналась, що вона є володаркою будинку, розміром 200 квадратних метрів.

Вітальня двоповерхового будинку Анастасії Приходько

Артистка пригадала, що до початку повномасштабної війни в її будинку був персонал. Анастасія Приходько не прибирала дім самостійно, втім після 24 лютого 2022 року все змінилось, а співачка замість мікрофона взяла до рук швабру. Проте, зірка не жаліється та спокійно зазначає, що на генеральне прибирання витрачає близько доби.

Разом з тим, розповіла в інтерв’ю для Слави Дьоміна Анастасія Приходько, капітально вона береться за прибирання в маєтку лише раз на місяць. Втім, підлогу артистка миє щодня, оскільки в будинку живе маленька дитина.

До слова, розповіла Анастасія Приходько й про те, скільки платить за комунальні послуги. Знаменитість зізналась, що у зимовий період платіжки в сумі можуть складати близько 5 тисяч гривень, втім із настанням тепла ці цифри суттєво зменшуються.

Анастасія Приходько провела екскурсію своїм будинком
Як виглядає будинок, в якому живе співачка Анастасія Приходько

Під кінець інтерв’ю знаменитість провела екскурсію своїм двоповерховим будинком. Знаменитість показала і спальні, і вітальню, і внутрішнє подвір’я, і навіть басейн. Приходько зазначила, що будинок вони з чоловіком побудували 2018 року. Крім того, зауважила співачка, власний дім – це завжди багато турбот і безліч хатніх справ.

Будинок під Києвом, де живе співачка Анастасія Приходько
Анастасія Приходько показала, в якому будинку живе зі своєю родиною