Особисте життя Олега Винника: що ви не знали про його дружину, сина і стосунки з бек-вокалісткою Таюне

Головний вовк країни вміє інтригувати подробицями особистого життя. Розповідаємо всі секрети, які Олег Винник так довго та старанно приховував від своїх шанувальників

Ще до початку повномасштабної війни відомий український музикант Олег Винник переїхав за кордон. Свого рішення не повертатись до рідної країни артист ніяк не пояснював, але пізніше у мережі з’явились чутки про те, що співак у Німеччині лікується від хвороби, яку не розголошують. Хай там як, але навіть за межами України він знаходить шляхи, як допомагати тим, хто цього потребує.

Питання місця перебування артиста, звісно, хвилює його шанувальників. Втім, набагато більше публіка турбується про те, що відбувається на особистому фронті його життя. Якщо з’ясувати, де живе та що робить Винник, доволі просто, то питання родини залишається відкритим. Так, більша частина фанатів співака впевнені, що його дружина – це його бек-вокалістка Таюне.

Олег Винник і Таюне підозрюють у таємному шлюбі та стосунках

Одного разу журналісти приїхали до рідного села Олега Винника, мешканці якого розповіли про особисте життя артиста чимало цікавого. Так, за словами односельців зірки, він із Таюне зіграв весілля ще близько 20 років тому. Закохані влаштували величезне гуляння на два села, а невдовзі після свята в них з’явився спільний син.

Первістка, якщо вірити відкритим джерелам, назвали Веніаміном, а нині Винник молодший живе у Німеччині, де професійно займається плаванням. До слова, сам Олег Винник про родину нині не розповідає – ймовірно, підтримує імідж самотнього вовка. Втім, у давніших інтерв’ю артист пробовкнувся, що в нього й дійсно є дружина та син.

Олег Винник тримає особисте життя в таємниці

Нині артист мешкає у Німеччині та найімовірніше разом із ним живе його дружина Таїсія Сватко. Втім, публічно свої стосунки вони не демонструють.