Лобода, яка вже відкрито виступає за Україну, заспівала в Кишиневі. Однак розлютила і українців, і росіян

Світлана Лобода відмовилася від позиції мовчання, яку зайняла на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Однак підписники артистки залишились задоволені далеко не всім стосовно цього шоу - причому обуреними залишились як українські прихильники, так і слухачі з рф.

Світлана Лобода в рамках туру в підтримку свого альбому “Made in U” дала концерт в Кишиневі. Співачка тепло відгукнулася про проведене шоу в своєму Інстаграмі.

Однак у коментарях не всі підписники поділяють захоплення артистки. Найцікавіше те, що на Світлану вилився негатив і з української, і з російської сторони.

Деякі українські коментатори, очевидно, не можуть пробачити співачці її тривале мовчання з приводу того, хто винен у розв’язуванні повномасштабної війни. Так, з її початку Лобода не наважувалася відкрито заявити, що саме рф напала на Україну.

“Зрадниця”

– пише один з коментаторів під публікацією в Інстаграмі.

А російські користувачі Інстаграму, який, як відомо, в рф заборонений, звинувачують співачку в тому, що вона начебто висловлює проукраїнську позицію, однак продовжує співати російською.

“Знову російською?”

“Все ще рипається”

“Якщо так ненавидиш росію, то чому співаєш російською?”

– пишуть коментатори з країни-агресорки.

Лід починає танути

Однак все більше користувачів мережі висловлюють дещо більшу приязність до Світлани, ніж раніше. Одні захоплюються яскравим шоу та харизмою Лободи, інші – тим, що співачка відмовилася від позиції замовчування і вже не боїться відкрито виступати в підтримку України.

“Стільки щирих слів та підтримки нашої рідної України”

“Ваш концерт був дуже крутий”

“Краса, талант, професіоналізм високого рівня”

Однак артистка все ще отримує багато негативу в свою адресу. Одні підписники Світлани, як і раніше, пригадують їй тривале мовчання на початку повномасштабного вторгнення, в тому числі її висловлювання про те, що всі ми – “лише маленькі люди”. А інші прихильники незадоволені, що попри проукраїнську позицію вона продовжує виконувати пісні російською мовою. Прихильники сподіваються, що Світлана все ж зробить вибір на користь суто українського матеріалу, цим самим остаточно підібравши в росіян можливість вважати її “своєю” співачкою.

Українці досі не можуть пробачити Світлані Лободі розмиті формулювання на початку повномасштабної війни, в тому числі її висловлювання про маленьких людей