Батько-одинак: як Володимир Кличко сам виховує свою дочку Кайю-Євдокію

Буквально кілька років тому всіх шанувальників гарної пари Володимира Кличка і Хейден Панеттьєрі шокувала новина про їх розставання - при цьому їх спільна дочка, Кайя-Євдокія, залишилася жити разом з татом.

З тих пір в особистому житті 44-річного спортсмена не затрималася надовго жодна пасія. Чому ж ставний і успішний Володимир досі неодружений, що стало причиною їх розриву з Хейден і як живе його перша дружина Олександра? Відповіді на всі питання довелося збирати довго.

Дві головні жінки Володимира Кличка

Кличко закохався в свою першу дружину ще в 1990-тих – він зустрів її на одному зі світських заходів, адже дівчина працювала в модельному бізнесі. Струнка, гарна і кокетлива, на 2 роки старший, Олександра Авізова відразу підкорила серце молодого спортсмена і виявилася єдиною, що зуміла привести його в ЗАГС. Так, виявляється, Володимир за все своє життя перебував тільки в одному офіційному шлюбі – саме з Олександрою.

Олександра Авізова і Володимир Кличко

На момент весілля у Саші за плечима вже був невдалий союз і маленький син, але для 19-річного Кличка це не виявилося проблемою. Вони жили щасливо, хлопчик порозумівся з новим вітчимом, і спільне життя виглядала благополучно. Правда пристрасні стосунки пари протрималися недовго – вже через рік довелося розлучатися. Чи то Володимира тяжіли сімейні узи, то чи Олександрі набридло підлаштовуватися під спортивні пріоритети чоловіка, так що пара мирно розлучилася – журналісти залишилися без скандалу наостанок.

Володимир Кличко і Хейден Панеттьєрі

Вже скоро в медіа з’явилася нова тема для обговорень – Кличко все частіше помічають у суспільстві американської шанувальниці, при тому вона сама, виявляється, популярна місцева актриса. Вони познайомилися випадково під час одного з боїв Володимира – Хейден Панеттьєрі стежила за його успіхами і попросила автограф після перемоги. Буквально за пару місяців з цієї невинної прохання виросли справжні романтичні стосунки.

Кличко і Хейден Панеттьєрі

Щаслива пара не хотіла надовго відкладати весілля, але через сумних подій в Україні 2014 року весілля довелося відкласти. Другий перенесення трапився через новини про вагітність дівчини – вона народила спортсмену дочка за кілька днів до початку 2015 року. У соціальних мережах пари раз у раз мелькали фото радісних батьків з новонародженою.

Володимир Кличко з новонародженою дочкою

Але за «лаштунками» все було далеко не так благополучно – для голлівудської актриси набір зайвих кілограмів і постійну увагу папараці небажані, Хейден почала страждати від післяпологової депресії. Перспектив повернути успішну кар’єру не було, повернутися додому не виходило, та й виховання дочки ніяк не виходило поєднати зі звичним для дівчини світським способом життя. Кличко терпів примхи цивільної дружини, але любов в’яла.

Хейден після пологів

Зрештою, вже до 2016 пара розійшлася – Хейден полетіла назад до Америки, відмовившись від виховання дочки, і Володимир залишився один у Кайі-Євдокії. Малятку вже 5 років, вона не бачиться з матір’ю (та і не робить кроків назустріч), але турботливий тато робить все для її благополуччя. Навряд чи щось зміниться з часом, тому залишається тільки спостерігати, як росте дівчинка під чуйним увагою Володимира.

Володимир Кличко з донькою

Батько дуже любить своїй доні, у неї є все – няні, кухар, гувернантка. До карантину Володимир іноді брав дівчинку на різні заходи, зараз намагається вберегти від невидимої небезпеки.

Танець батька з донькою

Відомо, що дівчинка дружить з родиною старшого брата Володимира – Віталія Кличка. Його дружина Наталія дуже любить дитину, а двоє двоюрідних братів – Єгор і Максим і сестра Ліза, хоча за віком і набагато старше, обожнюють дівчинку.

Кайя Євдокія