Григорій Решетник з “Холостяка ” показав трьох дітей і дружину після пологів: сини всі в тата

Телеведучий Григорій Решетник, який тільки недавно втретє став батьком, похвалився своїм потомством.

Він виклав фото спочатку з коханою красунею-дружиною Христиною і немовлям, а пізніше показав і старших синів, які в неділю відправилися на гурток плавання.

Гриша Решетник показав підросли синів, яких з першого місяця життя привчає до спорту: поки тільки басейн

“Вихідні-вихідними, а тренування з плаванням за розкладом. Поки #reshetnikboys займаються вдвох, але скоро до команди приєднається і наймолодший #AlexReshetnik. Наші діти ходять на плавання з місяця від народження. А яким спортом займаються ваші і з якого віку? ?? “, – написав зоряний татко.

Старші сини Григорія Решетника

Старші сини Григорія Решетника
Старші сини Григорія Решетника
Старші сини Григорія Решетника

З огляду на те, що наймолодший з династії Решетніков народився тільки два тижні тому, то вже ближче до нового року зоряний татко і його відправить у басейн.

Варто відзначити, що Христина Решетник через два тижні після пологів вразила публіку шикарною фігурою. 31-річна Христина Решетник швидко прийшла в форму і вже сміливо демонструє фігуру в коротких нарядах.

Багатодітна мама зізналася, що під час третьої вагітності набрала шість кілограмів. Зараз сімейство вже все в зборі, втягуються в новий ритм життя, адже тепер сім’я складається з п’яти чоловік.

Щоб продовжувати забезпечувати сім’ю, Гриша Решетник намагається не випадати з робочого графіка і практично кожен день публікує фотографії зі зйомок.

Нагадаємо, Григорій Решетник прославився тим, що він є провідним самого романтичного шоу країни “Холостяк “

Невідомо, чи хочуть Григорій і Христина ще дітей, але поки в їх чоловічому царстві цілком вистачає трьох синів. Христина вже показує фото з неймовірно тонкою талією після пологів. Шанувальники вражені – Гриша і Христина – дуже красива пара.

Поки невідомо, чи планує Христина повертатися в шоу-бізнес, але той факт, що вона зараз багато часу приділяє поповненню, говорить про те, що свій декрет Христина планує використовувати по максимуму.