Колишній чоловік Ані Лорак знайшов нову обраницю – точна копія співачки, навіть зачіска така ж

Красиві історії кохання часто закінчуються розчаруванням і розставанням. У 2020 це трапилося і з Ані Лорак - однієї з найбільш відомих співачок в Україні та Росії.

Більше 10-ти років тому всіх шанувальників молодої, красивої і дуже талановитої співачки Ані Лорак вразила звістка, що українка виходить заміж за турецького бізнесмена. Кароліна тоді нарвалася на злу критику і несприйняття – чому турок? Невже в Україні або Росії не знайшлося гідного претендента на її серце і руку? Але серцю не накажеш, дівчина закохалася по-справжньому в спекотного південного красеня і пара зіграла пишне весілля 21 серпня 2009 року.

Весілля Ані Лорак в Україні
Так Ані Лорак виглядала на турецькому весіллі

Після цього молодий чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу перебрався до Києва, щоб бути разом з дружиною. А 9 червня 2011 у них народилася дочка, яку назвали Софією. Повне ім’я дівчинки Софія Муратівна Налчаджиоглу, що не Софія Лорак, як багато хто думає. До речі, в паспорті співачки теж стоїть її справжнє ім’я – Кароліна Куєк, вона не змінила прізвище після заміжжя.

Ані Лорак з донькою Софією

Біографія чоловіка Ані Лорак нічим особливим не примітна. Син небагатих батьків після смерті батька замінив його ще будучи школярем – він шукав будь-які способи, щоб заробити на сім’ю – маму і трьох молодших сестричок. Можливо, важке дитинство і стало точкою зіткнення, що об’єднала серця. Хлопцеві пощастило, так як у його сім’ї з’явився багатий покровитель, якого розчулила історія юнака, звалив на себе весь чоловічий вантаж. Той чоловік і запропонував Мурату добре оплачувану посаду менеджера мережі елітних готелів, де він з Лорак і познайомився під час її відпочинку.

Мурат і Ані Лорак

Закохана пара зіграла два весілля – простіше в Україні, а в Туреччині Мурат закотив шикарне торжество. А вже на 5-6 роках спільного життя з’явилися перші про зради Мурата, який став жити на дві країни.

Як результат, скандальне розлучення Ані Лорак зі своїм турецьким чоловіком-красенем став топовою темою на стику 2019 і 2020 року. Після 10 років шлюбу співачка не витримала відкритих зрад чоловіка і в грудня 2019 подала на розлучення. Чоловік Ані Лорак на фото попався в нічному клубі в обнімочку з відомою тусовщицею і ескортницею Яною Бєляєвою, а потім відвідувачі караоке злили в Мережу відео, як парочка дуже близько спілкувалася і пішла разом.

Яна Бєляєва, яка стала причиною розлучення Ані Лорак з чоловіком

Для Ані Лорак зрада чоловіка з дівчиною, яка їй в підметки не годиться, виявилася останньою краплею в чаші терпіння. Сам Мурат не хотів руйнувати сім’ю заради дочки, але Ані Лорак колишній чоловік так набрид своїми швидкоплинними зв’язками з ким попало, що на примирення вона не пішла і в січні вони оформили офіційне розлучення.

Ані Лорак дуже важко пережила розлучення

Після скандалу, про який кілька місяців говорили всі, кому не лінь, чоловік Ані Лорак Мурат поїхав з України на батьківщину до Туреччини і деякий час зник з поля зору.

А в червні 2020 року, коли у Мурата був 43-й день народження, він показав свою нову кохану – дівчину на ім’я Лілія. Про неї відомо лише те, що вона родом з Одеси, живе в Києві і займається макіяжем.

Нова пасія Мурата

Шанувальники Ані Лорак, яка перебралася до Москви і стала топовою російською співачкою, звернули увагу, що молода дівчина дуже схожа на колишню дружину Мурата, але виглядає не так вражаюче. А якщо врахувати, що Лорак 41 рік, а Лілії немає ще й 25-ти, то вона програє точно.

Перед Новим 2 021 роком Ані Лорак поділилася фото її успіхів, а ось Інстаграм чоловіка показав, що Мурат повіз свою нову пасію в Туреччину – знайомити з родичами?

Мурат Налчаджиоглу з новою обраницею