Як виглядає і чим займається молода дружина екс-судді “МастерШеф” Миколи Тищенка: годиться в дочки

Український ресторатор, екс-суддя кулінарного шоу "МастерШеф" і народний депутат Микола Тищенко щасливий у шлюбі з Аллою Баранівською, яка молодша за нього на 22 роки.

З початком кар’єри на телебаченні почало облаштовуватися і особисте життя Миколи Тищенка. Його перша дружина — подруга юності Лариса Тищенковська, яка подарувала йому первістка Данилу. Незважаючи на успіх у професійній сфері, їх шлюб тривав недовго.

Як ресторатор розповідав сам, завадила відсутність спільних інтересів і, як не дивно, маленька різниця у віці — вони з Ларисою були ровесниками, а йому як чоловікові завжди подобалися жінки молодші за нього самого.

Микола Тищенко зі своїм старшим сином від першого шлюбу Данилою

Після розлучення з нею Тищенко недовго ходив в холостяках і одружився на власниці титулу “Міс Україна 2008” Ірині Журавській. Таємниці цього шлюбу громадськості невідомі, проте розпався він ще швидше, ніж перший.

Подейкують, що це пов’язано з подружньою невірністю, причому з боку Миколи, і він ніколи не заперечував, що полігамний.

Ірина Журавська та Микола Тищенко

Після другого фіаско в статусі чоловіка ресторатор з головою поринув у виховання сина і в роботу, хоча самотністю не насолоджувався:

“Я взагалі не люблю бути сам. Я за сімейні цінності”, — зізнавався Тищенко в одному зі своїх інтерв’ю.

Нарешті в 2016-му він знайшов справжнє сімейне щастя і одружився на 22-річній студентці Аллі Баранівській. Микола запевняє, що дівчина взяла його не тільки красою і молодістю, але ще і розумом, адже на момент їхнього знайомства вона вже володіла власним івент-агентством.

Алла Барановська та Микола Тищенко

Через рік у пари народився син Давид, причому в тотальний декрет новоспечена матуся не пішла. Як і знаменитий чоловік, Алла займається підприємницькою діяльністю — вона володіє і управляє двома салонами краси в самому центрі Києва.

Сім’я Миколи Тищенка