Зірка “Татусевих дочок” Карпович відпочиває на Мальдівах разом з Павлом Прилучним: медовий місяць?

У Мережі активно обговорюють їх спільну відпустку на Мальдівах. Шанувальники почали сміятися над тим, що Павло і Мирослава все ще намагаються приховувати стосунки.

Відомо, що розведений актор Павло Прилучний вирішив зробити перерву в затяжних зйомках і поїхав на відпочинок. Причому, на цілий місяць. Селебріті оселився в елітному п’ятизірковому бутік-готелі на одному з островів на Мальдівах. Там Павло орендував шикарну віллу з власним басейном, розташовану прямо на березі океану.

Павло Прилучний на Мальдівах
Павло Прилучний на Мальдівах
Павло Прилучний на Мальдівах

Але таку красу він орендував не тільки для себе, але і для своєї коханої, з якою, власне, відправився відпочивати. Нескладно здогадатися, що це зірка серіалу “Татусеві дочки ” Мирослава Карпович, яка кожен день викладає фотографії з вілли, відзначаючи той же готельний комплекс, що і Павло.

Мирослава Карпович на Мальдівах
Мирослава Карпович на Мальдівах

Журналісти вже підрахували: вартість проживання на обраної віллі становить 250 тисяч рублів на добу

Однак фінансові питання цікавлять публіку не стільки, скільки особисті взаємини артистів.

Довгий час Мирославу труїли в мережі за те, що вона відвела чоловіка з сім’ї. Дівчина все заперечувала, а тепер, схоже, просто вирішила прийняти цю ситуацію і жити в своє задоволення, нікому нічого не доводячи.

Судячи з фото з відпустки на Мальдівах, дівчина дійсно дуже щасливо виглядає і щиро посміхається.

Павло Прилучний раніше відзначав, що їх з Агатою Муценіеце діти чудово порозумілися з його новою коханою Мирославою Карпович:

“Це чистісінької душі людина, яка знає, як себе вести з дітьми, і мої її обожнюють “, – розповідав Павло.