Особистий косметолог Дженніфер Лопес розкрив 15 правил вічної молодості

Актрисі Дженніфес Лопес цього року виповниться 51 рік. Але сама красуня виглядає просто чудово і неперевершеного. Її особистий косметолог розкрив секрети молодості Лопес.

1. Встигніть за 60 секунд.

Вмилися? Саме час швидко нанести зволожуючий засіб відразу після очищення. Вже через 60 секунд тонка водна плівка, яка залишилася на поверхні після вмивання, випарується і шкіра почне втрачати вологу.

2. Ніякого алкоголю перед епіляцією.

На перший погляд — дивна порада. Але багаторазові експерименти довели, що алкоголь збільшує больовий ефект від процедур видалення зайвого волосся. Мало того, процес ще і може бути малоефективним.

3. Не стискайте зуби.

Здавалося, за чим ще ми не стежили. А ця звичка дійсно носить неприємний ефект. Стискання щелепи псує зубну емаль і провокує зморшки в кутиках рота. Загалом, в рекламу “Орбіта” вас навряд покличуть. Тому стежте за своїми звичками.

4. Намочіть волосся до купання.

Такий прийом допоможе якщо ви зібралися купатися в морі або басейні. Полийте волосся звичайною питною водою — вона заповнить простір між лусочками волосся, і сіль або хлорка туди вже не проникнуть.

5. Сметана краще, ніж крем після засмаги.

Сметана містить досить жирів, щоб пом’якшити шкіру, кисломолочні компоненти охолоджують шкіру і заспокоюють її, і ніяких алергій! Намажте, потримайте хвилин 20-30 і змийте прохолодною, навіть холодною водою. І ніяких неприємних відчуттів!

6. Не купуйте ватяні кульки.

Скажу зараз одну з найбільш непопулярних думок — найкраще наносити тональний засіб пальцями. Головне, не використовуйте для цього ватні кульки або диски. Вата вбирає більше, ніж віддає, і ви витрачаєте засіб даремно.

7. Користуйтеся праймером (базою).

Нейтральна за хімічним складом база запобіжить пересушування шкіри, що виникає через матуючі тональні засоби. А якщо шкіра жирна, праймер захистить пори від потрапляння всередину частинок крему, і ризик виникнення прищів буде менше.

8. Умивайтеся шампунем від лупи.

Ясна річ, що це не порада для щоденного догляду. Але такий незвичайний рецепт допоможе прибрати раптове роздратування на обличчі, якщо під рукою немає спеціального засобу. А в складі шампунів для лупи — пиритіон цинку, відмінне протизапальний засіб.

9. Голітсья насухо.

Напевно, твоя бритва лежить на бортику у ванній або висить в душовій кабіні. І збриваєте волоски ти під струменем води. Набагато ефективніше використовувати на початку скраб для тіла, після повністю висушити, трохи натягнути і акуратно поголити прямо насухо. А потім, звичайно, нанести крем. Роздратування буде менше, і вростати волоски не будуть.

10. Помийте волосся содою.

Якщо ти використовувала гелі, муси, пінки або лак для волосся, то звичайний шампунь може не впоратися з очищенням волосся. Додайте до вашого доглядового засобу ложку харчової соди: вона допоможе повністю видалити залишки засобів для укладки і поверне волоссю живий вид.

11. Чистіть зуби до сніданку.

Тоді ніякі бактерії і наліт, які встигли накопичитися за ніч, не потраплять у ваш організм. А значить — не зможуть впливати ні на стан шкіри, ні на здоров’я в цілому.

12. Вода — тільки кімнатної температури.

Шкіра обожнює воду! Але навіть її потрібно підбирати правильно. Косметолог рекомендує вмиватися, пити і приймати душ тільки злегка теплою водою. Під час купання можна чергувати з гарячою. Такі контрастні водні процедури точно порадують вашу шкіру.

13. Не купуйте тональний крем з SPF-фактором.

Якщо ваш денний крем містить SPF, вамні до чого тон з сонцезахистом. Вона робить текстуру крему більш щільною, а це навантаження для шкіри. Ідеальний варіант — ВВ- або СС-крем: і догляд, і зволоження, і маскування.

14. Купіть кокосове масло.

Це справжній рятувальний круг для вашої шкіри і волосся. Маски з кокосового масла точно не залишать вас байдужими.

15. Влаштовуйте розвантажувальний день.

Ми говоримо не про звички харчування, а про ваше обличчя. Якщо ви фанатка макіяжу, дозволяйте собі хоча б раз на тиждень повністю відпочивати від декоративної косметики — тільки зволоження, живлення і захист.

 

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.