(Фото) Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, який був до Горбунова і що стало причиною розлучення

Катя Осадча та Юрій Горбунов – одна з найвідоміших сімей в українському шоу-бізнесі. Однак до того, як вони здобули спільне щастя, кожен із подружжя пережив розлучення зі своїм першим партнером. Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої, дивись далі у матеріалі.

Ведуча “Світського життя” Катя Осадча вперше вийшла заміж у віці 18 років. Її обранцем став відомий бізнесмен та народний депутат Олег Поліщук. До речі, на той момент Катя Осадча була дуже успішною моделлю. З 14 років дівчина працювала на показах у Токіо, Парижі, Лондоні. Тоді молоду красуню помітив статний бізнесмен, який був на 15 років старший за юну модель.

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Вже через рік після заміжжя Катя Осадча народила первістка – хлопчика назвали Іллею. Минув ще один рік і подружжя розлучилося.

Катя Осадча не приховує причини розлучення. Телеведуча в одному з інтерв’ю зізналася, що причиною розбрату з її першим чоловіком стала різниця у віці. Їй було 20, вона хотіла розважатись, зустрічатися з друзями. Також Катя не хотіла сидіти вдома із дитиною, вона хотіла будувати кар’єру на телебаченні. А ось 35-річному Олегу Поліщуку “гульки” були вже не цікаві. Він хотів тихого сімейного щастя, а Осадча не могла йому це дати. На цьому підгрунті подружжя розлучилося.

Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Син телеведучої від першого шлюбу Ілля вже повнолітній. Він виріс справжнім красенем і дуже розумним та талановитим хлопцем. Минулого року Ілля закінчив престижну школу в Києві і вступив до значно престижнішого ВНЗ за кордоном – Університет Меріленду в США.

19-річний Ілля вважає за краще залишатися невідомим публіці, хлопець навіть не веде соціальних мереж.

Як виглядає старший син Каті Осадчої

Нагадаємо, у 2017 році Катя Осадча вийшла вдруге заміж за відомого актора та телеведучого Юрія Горбунова. Катя стала під вінець на 9-му місяці вагітності і незабаром у молодят народився син Іван. Через чотири роки, у серпні 2021-го, подружжя стало батьками вдруге. У Каті та Юрія народився ще один син, якого назвали Данилом.