Дорофєєва та Кацурін чекають на дитину: Надя натякнула на вагітність і почала приховувати живіт під одягом

Відома співачка Надя Дорофєєва була одружена з Володимиром Дантесом 7 років. Публіка весь цей час чекала від подружжя новин про поповнення, але цього так і не сталося.

Зіркове подружжя Володимир Дантес та Надя Дорофєєва були разом близько 10 років, з яких 7 років у шлюбі. Вони збудували гарний заміський будинок, у якому виділили дитячу кімнату, а в інтерв’ю вони не раз говорили, що планують спільних дітей. Однак після 10 років разом діти так і не з’явилися. І хоча зіркове подружжя запевняло, що просто поки що не готове до поповнення, шанувальники почали підозрювати, що у Наді та Вови можуть бути проблеми із зачаттям.

Дорофєєва натякнула на вагітність і почала приховувати живіт під об’ємним одягом

У березні поточного року Дорофєєва та Дантес оголосили про своє розлучення, що стало справжнім шоком для їхніх шанувальників, адже подружжя до останнього показувало сімейну ідилію в Мережі. Цього ж дня про розлучення повідомили близькі друзі Наді та Вови – родина Кацуріних. Тоді шанувальники і запідозрили, що сім’ї, які близько дружили, грубо кажучи обмінялися дружинами і, схоже, мали рацію. За кілька місяців Дорофєєва оголосила про стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним, який, до речі, є батьком двох дітей, молодшому з яких лише виповнився рік.

Дорофєєва та Дантес та родина Кацуріних

Зараз Дорофєєва та Кацурін рідко публікують спільні фото та романтичні відео. Це й не дивно, адже на них упав шквал критики. На Надю за те, що зрадила Дантесу і повела чоловіка з сім’ї, а на Михайла – за те, що кинув дружину з двома маленькими дітьми заради Дорофєєвої.

Зараз у Мережі підозрюють, що Дорофєєва може бути вагітною від Кацуріна. Публіка зауважила, що співачка з ідеальною фігурою та плоским животом почала одягатися лише у вільний одяг на пару розмірів більше.

Ось як зараз одягається Надя Дорофєєва:

Дорофєєва натякнула на вагітність і почала приховувати живіт під об’ємним одягом

Шанувальники підозрюють, що за вільним одягом співачка намагається приховати живіт, що округлився. Хто знає, може зовсім скоро Михайло Кацурін стане батьком утретє.