Максим Галкін показав сина, якого йому народила не Алла Пугачова: зростає точною копією батька

Відомий актор та гуморист Максим Галкін – дбайливий чоловік та щасливий батько. Проте дітей йому народила не його кохана жінка, а сурогатна мати.

Зіркове подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова разом уже понад 20 років. Незважаючи на величезну різницю у віці, чутки та засудження з боку публіки, подружжю вдалося зберегти кохання та повагу один до одного. Галкін та Пугачова офіційно одружилися у 2011 році. На той момент Аллі Борисівні було 62 роки, а Максимові лише 35. Звичайно, Галкін дуже хотів дітей, а його дружина через немолодий вік не могла йому їх подарувати.

Максим Галкін показав підрослого сина, якого йому народила не Алла Пугачова

Однак подружжя знайшло вихід. Ще у віці 40 років Примадонна вирішила заморозити свої яйцеклітини на той випадок, якщо вона захоче стати мамою. Так, за допомогою сурогатного материнства у подружжя народилися діти, які генетично є рідними Максиму та Аллі Борисівній.

Нині дітям Пугачової та Галкіна двійнятам Лізі та Гаррі вже 8 років. Діти є справжніми улюбленцями публіки. Галкін регулярно публікує фото та відео за участю дітей у своєму Інстаграм-блозі.

Нещодавно гуморист вирішив показати, як виріс його син Гаррі за останні 5 років. У своєму Інстаграм-блозі Галкін опублікував колаж із однакових знімків, але зроблених у різні роки. Так, на першому фото Максим піднімає сина на тлі моря, коли йому було 3 роки, а на останньому фото гуморист піднімає Гаррі, якому вже 8 років.

Час дитинства

, – підписав публікацію Галкін.

Користувачі Мережі відразу почали коментувати знімок і зазначили, що Максим дуже дбайливий та добрий батько:

  • “Максим чудовий тато! І порядна людина!”;
  • “Наступна фотка має бути, коли син тримає тата”;
  • “Як час летить!”;
  • “Синок росте, але тато не змінюється”.

Нагадаємо, Ліза та Гарі Галкіни ростуть дуже талановитими та багатогранними особистостями, завдяки своїм батькам. З раннього дитинства діти вивчають іноземні мови, займаються грою на фортепіано, співом, танцями та акторською майстерністю.

Більше про методи виховання Лізи та Гаррі Галкіних дивіться у відео: