Як виглядає дружина Андрія Малахова та чому вони розлучаються після 11 років шлюбу: “Були взаємні претензії”

Відомий російський телеведучий Андрій Малахов показав свою дружину, чутки про розлучення з якою активно поширюються у засобах масової інформації.

Андрій Малахов завжди цікавив жіночу частину своєї аудиторії особистим життям. Він зустрічався з підприємницею Мариною Кузьміною, актрисою Оленою Коріковою, якій збирався зробити пропозицію руки і серці на церемонії нагородження телевізійної премії у 2005 році, але обраниця не прийшла на захід.

Першою офіційною дружиною Малахова стала видавниця глянцевого журналу ELLE Наталія Шкульова. Пара познайомилася на роботі, вперше свої почуття вони винесли на публіку у 2009 році, коли позували для папараці як закохані. Декілька років Андрій і Наталя жили у цивільному шлюбі, весілля зіграли у 2011 році в Парижі в самому Версалі. Через 6 років у шлюбі пара стала батьками сина Олександра.

Як виглядає дружина Андрія Малахова та чому вони розлучаються

Спадкоємця Малахов не поспішає демонструвати фанатам, але радо ділиться з ними його досягненнями. Вже у чотирирічному віці хлопчик добре грав у шахи і почав вивчати іноземні мови, зацікавився мистецтвом.

Несподівано кілька років тому в ЗМІ заговорили про розлучення подружжя, ніби у Малахова закрутився роман з блогеркою і письменницею Нікою Білоцерківською, яка, до слова, підтримує Україну після повномасштабного російського вторгнення. На чутки Ніка відреагувала з гумором, а телеведучий продовжував щасливо жити зі своєю дружиною.

Але на днях в Мережі знову активно розповсюдилася інформація про те, що шлюбу телезірки настав кінець, оскільки раніше вони практично ніколи не розставалися, а тепер майже не виходять у світ разом і живуть окремо.

Як виглядає дружина Андрія Малахова та чому вони розлучаються

Андрій Малахов поспішив заспокоїти фанатів та заявив, що за всі роки разом вони навіть майже не сварилися:

За весь цей час ми може рази чотири посварилися години на дві. Це не означає, що у нас не була взаємних претензій. Тут вже все залежить від рівня виховання і освіти, легше проговорити потім, ніж влаштовувати щось тут і зараз

, – прокоментував стосунки з дружиною Малахов.