Обличчя як у дівчинки, а фігура як у бабусі: Наташа Корольова зганьбилася по-крупному (ФОТО)

Скандальна російська співачка українського походження Наташа Корольова неприємно вразила виглядом своїх прихильників. Зірку обговорюють в Мережі.

Наташа Корольова постійно фарбується яскравим макіяжем, щоб приховати справжнє втомлене обличчя зі зморшками від публіки. В одному з інтерв’ю зірку погано загримували і глядачі вперше побачили, що в житті у співачки не такий вже свіжий вигляд. 49-річна Корольова має всипане зморшками обличчя, під очима синці та пігментні плями. Виявилося, що ідеально вона виглядає тільки в соцмережах.

Наташа Корольова показала, як сильно постаріла

Артистку часто дорікають за використання фотошопу на знімках, іноді вона взагалі перестає бути на себе схожою. Але Наташа не врахувала, що фільтри в Instagram омолоджують тільки обличчя, залишаючи зону декольте і шию, які видають вік жінки, без змін.

На новому відео Корольової на її обличчя немає ні одної зморшки, зате шкіра на шиї та нижче уся в негарних складках.

Наташа Корольова показала, як сильно постаріла

У коментарях користувачі Мережі звернули на це увагу:

  • “Обличчя як у дівчинки, а фігура як у бабусі”;
  • “Навіщо так ганьбитися з фільтрами, хоч би дивилася, що викладає”;
  • “Копія матері”;
  • “Не змогла вхопити молодість за хвіст”;
  • “Пора на пенсію”;
  • “Ці фільтри роблять тільки гірше”.

Нагадаємо, Наташа Корольова народилася і виросла в Києві, але давно живе в москві. Її чоловік Тарзан публічно підтримує війну, а співачка робить вигляд, що залишається поза політикою. Від свого тестя давно зреклася мама Корольової Людмила Поривай, жінка живе в Маямі, але не мовчить про вторгнення і відкрито підтримує Україну. Які у неї зараз стосунки з донькою-зраницею прихильникам залишається тільки гадати.

Наташа Корольова відпустить Тарзана в Україну

До речі, у Тарзана є офіцерське звання і Наташа заявила, що якщо йому прийде повістка, то ховатися від призову він не буде.