Старша донька Олі Полякової у Лондоні влаштувала експеримент з зовнішністю: Маша показала результат (ФОТО)

Нещодавно Маша Полякова переїхала до Лондона. Там дівчина навчається, а у вільний час експериментує зі своєю зовнішністю. Старша донька української співачки показала, чим завершився останній експеримент

Відома українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок. Старша Маша цього року завершила навчання у школі та відправилась здобувати вищу освіту до Великобританії. Так, Маша Полякова приїздила до Лондона та живе в студентському гуртожитку.

Старша дочка Олі Полякової пішла зірковими стопами своєї матері. Дівчинка навчається в одному з найвідоміших та престижних музичних академій Англії та планує побудувати кар’єру відомої співачки. До початку повномасштабної війни в Україні Маша співала у власному рок-гурті разом зі своїми товаришами.

Зіркова донька української співачки Олі Полякової пішла стопами матері та будує кар’єру відомої співачки

Після переїзду до Великобританії дівчина ніби стала зовсім іншою – сміливішою та дорослішою. У Лондоні Маша Полякова вже встигла знайти собі друзів. Загалом донька української співачки веде доволі активне соціальне життя. Дівчина старанно навчається, а у вільний час розважається та експериментує зі своєю зовнішністю.

Нещодавно Маша Полякова знову наважилась на зміни у своєму зовнішньому вигляді. Дівчина відвідала салон та поділилась кадрами, на яких видно, що ж змінилось у Маші Поляковій цього разу. Хоча ці зміни не можна назвати кардинальними, дівчині стовідсотково пасує.

Маша Полякова заінтригувала своїх прихильників несподіваними змінами у зовнішності

Цього разу зіркова донька української співачки Олі Полякової вирішила зробити собі пірсинг. Дівчина продемонструвала результат на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Варто зазначити, що це – не перший прокол у вусі Маші Полякової. Раніше дівчина вже наважувалась на подібну процедуру.

Саме про це зазначила сама Маша Полякова. Донька української співачки жартома зазначила: “Коли зробила 1001 пірсинг”. Схоже, студентка задоволена результатом процедури. На опублікованих в Мережі кадрах Маша Полякова виглядає усміхненою. Дівчина показала нову сережку в відео, а на фоні грала пісня популярної серед молоді співачки з псевдонімом Girl in Red.

Маша Полякова показала зміни у своїй зовнішності