Мало виповнитися 57: Ольга Сумська та ведучі ТСН показали рідкісні архівні фото з Русланою Писанкою

Відома українська актриса і телеведуча Руслана Писанка 17 листопада мала відсвяткувати своє 57-річчя, але у липні 2022 року вона померла від онкології.

Руслана Писанка була дуже яскравою особистістю в українському шоу-бізнесі. На вистави з її участю з великим задоволенням ходили численні прихильники і саме на одній з них стало зрозуміло, що зі здоров’ям артистки щось не так. Перед повномасштабною війною в Україні актриса під час прощання з глядачами підвернула ногу, впала і втратила свідомість, отримавши серйозний перелом. Але як виявилося, все було набагато серйозніше.

Після російського вторгнення Руслана Писанка виїхала на лікування в Німеччину, де їй поставили діагноз рак. Від такої ж хвороби помер її брат і мама. Про свою недугу зірка не говорила до останнього і не зважаючи ні на що підтримувала всіх своїм добрим гумором і позитивним настроєм, але в один день її життя дуже несподівано обірвалося, хоча перед цим вона відчувала себе добре і вважала, що впорається з хворобою.

Руслана Писанка померла від онкології

Смерть Руслани Писанки дуже болісно сприйняли прихильники та зіркові друзі. Ольга Сумська була дуже близька з колегою по сцені, вони часто з нею спілкувалися і поза роботою, тому Оля дуже сильно переживала, дізнавшись про діагноз подруги, а згодом і про її смерть у липні 2022 року.

Ольга Сумська та ведучі ТСН показали рідкісні архівні фото з Русланою Писанкою

17 листопада Руслані Писанці мало виповнитися 57 років. В пам’ять про неї Ольга Сумська виклала архівне фото з подругою, на якому вона роздає автографи фанатам.

Наша Руся. 17 листопада, 57. Пам’ятаємо!

– написала Ольга.

Ольга Сумська та ведучі ТСН показали рідкісні архівні фото з Русланою Писанкою

Також пост в пам’ять про Писанку з’явився у Єгора Гордєєва, який показав публікацію з офіційної сторінки шоу “Сніданок з 1+1”, присвячений Руслані:

У день народження Русі “Сніданок” розігрує квитки на вечір пам’яті у Жовтневому 21 листопада

, – написав Єгор.

Ольга Сумська та ведучі ТСН показали рідкісні архівні фото з Русланою Писанкою

Нагадаємо, Руслана Писанка була заміжня за Ігорем Ісаковим, але спільних дітей у пари не з’явилося.